Ay Koç burcunda iş, aşk ve para müjdeleri coşturuyor! Aslan, Başak, Terazi kader yüzlerine gülüyor

14 Şubat 2024 günlük burç yorumları merak ediliyor. Astrolog Özlem Recep bugün burçlara çeşitli müjdeler veriyor. Ay bugün Koç burcunda. Ani tepkilere dikkat. Çeşitli sürprizler de kapıda: Aşk, kariyer, para... Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Yay burçları bugünü özel hayatlarına ayırabilirler. Kovalar akşama doğru kaza riskine dikkat etmeliler. Peki 14 Şubat 2024 günlük burç yorumlarında neler var?

14 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, öğleden sonra Ay senin burcunda boşluğa giriyor olacak. Önemli atılımlar için akşam vakitlerini beklemek ve otoriteyle kavga enerjisine girmemek daha iyi olabilir. Ay akşam vakitlerinde Boğa burcuna geçişiyle birlikte maddi konular gündeminde olabilir. Eğlence amaçlı harcamalara karşı dikkatli olmalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, öğleden sonra Ay Koç burcunda boşluğa giriyor. Günün büyük çoğunluğunu uyku halinde geçirme ihtimalin bulunuyor. Kendini yorgun ve bitkin hissediyorsan akşam üstüne kadar kendine zaman tanıman iyi olacaktır. Ay akşam vakitlerinde senin burcuna geçiş yapıyor olacak. Kendini göstermek istediğin konularda özellikle iş hayatın açısından riske girmemek önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, öğleden sonra Ay Koç burcunda boşluktayken arkadaşlarınla sosyalleşmek için şahane vakitler. Akşam vakitleriyle birlikte Ay Boğa burcuna geçişi seni iç dünyanla temas etmeni sağlayabilir. Aile büyüklerinin rahatsızlıkları gündeminde olabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, öğleden sonra Ay Koç burcunda boşlukta ilerlerken iş yerinde yürümeyen işler bulunuyorsa çok da üzülme. Akşam vakitleriyle birlikte Ay Boğa burcuna geçmesi senin çevreni genişletirken, maddi konular hakkında temkinli olman gerektiği konusunda uyarıyor.

Aslan: Sevgili Aslan, öğleden sonra Ay Koç burcunda boşlukta ilerlerken yolculuk sırasında çıkabilecek problemleri görmezden gelme derim. Akşam vakitleriyle birlikte Ay Boğa burcuna geçişiyle kariyer hayatında hız kazanacak konular gündeminde ancak rakiplerinde iş başında görünüyor.

Başak: Sevgili Başak, öğleden sonra Ay Koç burcunda boşlukta ilerlerken sezgiler ve rüya yoluyla gelecek bilgilere açıksın. Akşam vakitleriyle birlikte Ay Boğa burcuna geçiyor, iş süreçlerin hızlanırken alt yapı eksiklikleri seni üzebilir.

Terazi: Sevgili Terazi, öğleden sonra Ay Koç burcuna boşlukta ilerlerken ilişkilerini geliştirmek istediğin kişilerle sohbet etmek oldukça keyifli olabilir. Akşam vakitleriyle birlikte borçlanmalara karşı dikkat.

Akrep: Sevgili Akrep, öğleden sonra Ay boşluktayken iş arkadaşlarınla temas kurman ve yürümeyen işleri arkanda bırakman önemli olabilir. Akşam vakitleriyle birlikte ilişkilerin hız kazanıyor olacak. İş hayatının ilişkilerini yormasına fırsat vermemelisin.

Yay: Sevgili Yay, öğleden sonra Ay boşluktayken özel hayatındaki kişiyle temas etmek, birbirinize vakit ayırmak ruhuna iyi gelebilir. Akşam vakitleriyle birlikte bazı ikilemlerde kalabilme tehlikesi içeriyor, dikkatli olmalısın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, öğleden sonra Ay boşluktayken ailenle yuvanla temas etmen ruhuna iyi gelebilir. Akşam vakitleriyle birlikte karşılaşacağın sürprizlere kalbini açmalısın.

Kova: Sevgili Kova, öğleden sonra Ay boşluktayken yakınlarınla yapacağın toplantılar ve sohbetler oldukça önemli olacak. Akşam vakitleriyle birlikte kendini oldukça yorgun hissedebilirsin, kazalara dikkat etmelisin.

Balık: Sevgili Balık, öğleden sonra Ay boşluktayken maddi kaynaklarını dengeleyerek ilerlemen önemli. Akşam vakitleriyle birlikte alacağın itiraflara kalbini açmalı ve belki de alacağın karar değişiklikleriyle birlikte özel hayatın bir anda yön değiştirebilir.

Sevgilerimle

Özlem Recep