Aslan tetikte, Kova ve Yaylar müjde! 12 Şubat 2024 burç yorumları

Astrolog Özlem Recep 12 Şubat günlük burç yorumlarını kaleme aldı. Bugün Ay Balık burcunda ilerlerken Neptün gezegeniyle kavuşum yapıyor. Bu durum Venüs ve Mars'tan aldığı destekle burç yorumlarını etkiliyor. Koç ve Boğa burcunun gündemi iş hayatı, Kova ve Yaylar için maddiyat zamanı, Aslanların dikkatli olması gerekiyor. 12 Şubat 2024 burç yorumları haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Günlük burç yorumları 12 Şubat 2024 tarihi için varsayımlarda bulunuyor. Özel hayat, iş ve para konularında kafanız karışıksa astrolojiden yardım alabilirsiniz. Astrolog Özlem Recep gökyüzünün hareketlerine göre burçları yorumladı. Peki, 12 burçta bugün neler var?

12 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Bugün Ay Balık burcunda ilerlerken Neptün gezegeniyle kavuşum yapıyor. Venüs ve Mars'tan aldığı destekle birlikte günün öğleden sonra 15:00 sularına kadar olan kısmını hayallerinize ulaşmak için vesile olacak kişilerle karşılaşma, tanışma ve toplantı yaparak geçirebilirsiniz. Şifalanmak, iyileşmek, dua ve ritüellerden faydalanmak adına da günü iyi değerlendirebilirsiniz.

Günün tehlikeli yanıysa özellikle öğleden sonra ateşli silah ya da kesici aletlere karşı temkinli olmak olabilir. Tüm dünyayı etkileyecek siyasi konular, lider ve iş adamlarının güvenliklerini arttırmaları gereken bir günü de temsil ederken, savaşın olduğu kesimler ve terör eylemleriyle mücadele eden kesim için mücadeleci bir gökyüzü bulunuyor.

12 BURCUN YORUMU

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde iş hayatın adına fırsatları değerlendireceğin önemli bir gökyüzü. Davet, toplantı, seyahat organizasyonları gündemindeyken, ailenden alacağın destek de ruhuna mutluluk verecek. Bugün zihninden geçen duaların da kabul bulacağı mucizeler seni bekliyor, güzellikler seninle olsun.

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatını ilgilendirecek seyahat, başvuru, taşınma ve yurt dışı kararları gündeminde olabilir. Özel hayatınla ilgili alacağın kararlarda aklın karışık olabilir. Karşı tarafın ailesi, yaşanılan bazı maddi sıkıntılar ve bazı gizlilikler içerisinde tam olarak ne istiyorsun, hayallerine odaklanarak karar vermelisin.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi kaynaklar ortaklı işler adına fırsatları içerisinde tutuyor. Kariyer hayatında hayallerini gerçekleştirmek istiyorsan eşinden, beraberliğinden ve ortaklarından destek göreceksin. Dış görünüşün değiştiği bu günlerde gelecek bir itiraf kalbini yerinden oynatabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, hayatındaki kişiyle bir küs bir barışık nereye kadar? Kendinden başkalarını merkeze koyarak ne kadar iyi yapıyorsun bilemiyorum... Yolculuk planları, eğitim ve yeni iş birliktelikleri için görüşmeler gündeminde.

Aslan: Sevgili Aslan, iş hayatın adına desteklendiğin ancak takım arkadaşlarına da bir o kadar dikkat etmen gereken bir günden geçmektesin. Maddi anlamda kaynakların iş vesilesiyle artıyor olacak. Ancak vergi, unuttuğun borçlar ve çıkarcı insanlara karşı mesafeli olman yerinde olacaktır.

Başak: Sevgili Başak, özel hayatındaki hareketlilik gözler önünde görünüyor. Her ne kadar bir şeyleri saklamak istiyorsan da bazı şeyler ortaya çıkmak üzere hareketleniyor olacak. Uzak ülkelere seyahat ve yerleşim planların bulunuyorsa gündeminde olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, aile içinde bazı anlaşmazlıklar gündemindeyken bu sürecin günlük hayatınıza etki etmemesi için anlayış ön planda olmalı. Hem iş hayatı için maddi hem de sağlıksal anlamda bazı hastalıkların için ağrılı ancak iyileşme dönemine girdiğini söyleyebilirim.

Akrep: Sevgili Akrep, hayatında açıklık getirmek istediğin ne varsa hem hararetlisin hem de bir o kadar ne yapacağını bilemeden merhametli. Özel hayatınla ilgili aldığın kararlarda çevrenin etkisi de ön planda olacak görünüyor.

Yay: Sevgili Yay, maddi kaynaklarını dengeli harcamalısın. Özel hayatınla ilgili aranızda yol ya da bazı engeller bulunuyor olabilir. Aileden destek alacağın bu günlerde önemli kronik rahatsızlıklar bulunuyorsa şifalanacaksın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kısa seyahat planların gündeminde olacak. Maddi kaynaklı iş anlaşma ve sözleşmeleri için alt yapı çalışmaları yapabilirsin. Gün içerisinde yakınlarınla görüşmeler yaşayabilir, haberleşmelerin aktif olabilir.

Kova: Sevgili Kova, maddi kaynaklarının artış yapacağı bir gün. Gelişmesini beklediğin önemli projeler için fırsatlar seninle birlikte. Yepyeni bir sürece girerken iş ve organizasyonel süreçlerin içerisinde fırsatlar oluşuyorken bulacaksın.

Balık: Sevgili Balık, gün içerisinde yorgun enerjilerle güne başlayabilir, aklını toparlamakta zorlanabilirsin. Ancak bilmelisin ki düşündüğün pek çok konuyu hayatına çekme enerjisi içerisindesin. Hayallerine odaklan, bırak şimdi zorlandığın alanları. Bazı konular senin lehine ilerlerken çevrende elemen gereken kim varsa arkanda bırakarak yola devam.