Ay Aslan burcunda iş ve aşk hayatında devrimler yaşanıyor! Yılbaşına günler kala Balık, Akrep ve Yengeçler'e sürpriz gelişmeler

Astrolog Özlem Recep 29 Aralık 2023 günlük burç yorumları merak ediliyor. Yılbaşına günler kala burçları neler bekliyor? Yay ve Terazi güzel ortam değişikliklerine gebe. Balık onu yoranlarla arasına mesafe koyuyor. Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

ASTROLOG ÖZLEM RECEP

Aralık ayının son günlerini yaşıyoruz. Astrolog Özlem Recep Oğlakları borç para konusunda uyarıyor. Başaklar mistik bir hava içerisine girebilirler. Peki 29 Aralık 2023 günlük burç yorumlarında burçları neler bekliyor?

29 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, Ay Aslan burcunda ilerlerken iş yerinde temkinli adımlarla ilerlemen oldukça önemli. Özel hayatın adına şanslı bir gün olsa da kariyer hayatınla ilgili riske atmaman gereken konular bulunuyor.

Boğa: Sevgili Boğa, Ay Aslan burcunda ilerlerken ev, aile ve bazı sorumluluklar gündeminde olacak. Eşinin ailesi, uzak yolculuklar ve bazı hayal kırıklıklarının evinin içine yansımamasına özen göstermelisin.

İkizler: Sevgili İkizler, Ay Aslan burcunda ilerlerken yolculuklar gündeminde olacak. Maddi anlamda eline geçen fırsatlara karşı temkinli olman oldukça önemli. Yakınlarınla aran her an açılabilir küslüklere dikkat.

Yengeç: Sevgili Yengeç, Ay Aslan burcunda ilerlerken maddi anlamda fırsatlar seninle olacak. Özel hayatın, dost gibi görünen düşmanlarının yaptıklarının seni zorlamasına izin vermemelisin.

Aslan: Sevgili Aslan, Ay Aslan burcunda ilerlerken güne yorgun ama bir o kadar da kendini yenilemiş enerjilerle uyanabilirsin. Kendine odaklandığın günlerden geçerken iş hayatın adına kendini riske atacağın kişilerle çalışmalar yapmamalısın.

Başak: Sevgili Başak, Ay Aslan burcundan geçiyor. Mistik bir hava gökyüzünden sana ulaşıyor olabilir. Dualarına ve dileklerine odaklanman ruhuna iyi gelecektir. Özel hayatında bazı krizler bulunabilir, ortaya çıkan gerçekler karşısında dikkatli olmalısın.

Terazi: Sevgili Terazi, kalabalık davet ve organizasyonların içerisinden geçebilirsin. Özel hayatındaki gelişmelerin ailenin yorumlarıyla başka bir sıkıntıya girmemesi için dikkatli olmalısın.

Akrep: Sevgili Akrep, kariyer hayatını şekillendirecek plan ve projelerin içerisinden geçebilirsin. İş hayatının yoğunluğu sebebiyle özel hayatın ya da çocuğunla ilişkilerinin sıkıntıya girmemesi önemli.

Yay: Sevgili Yay, uzak yolculuk planları gündeminde olabilir. Arkadaşlarınla birlikte eğlenceli aktiviteler ve programların içerisine girebilirsin. Ancak zehirlenmelere dikkat etmelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, borçlanmaya karşı dikkatli olman oldukça önemli. Yolculuklar sırasında eşyalarına sahip çıkman ve borç para isteyenlere karşı temkinli olman önemli.

Kova: Sevgili Kova, ilişkilerin etkileniyor. Özel hayatın ve maddiyatınla ilgili konular arasında zihnen kalırken hayata dair alacağın kararlar oldukça önemli olacak.

Balık: Sevgili Balık, iş hayatın ve günlük koşturmaların içerisinde seni yoran insanlarla arana mesafe koyman ruhuna iyi gelebilir. Özel hayatın içerisinde gelişen konuları kimseyle konuşma bırak seni merak etsinler.

Sevgilerimle

Özlem Recep