İşte mide ameliyatı olmadan zayıflama yöntemi! Ata Demirer'in 22 kilo verme sırrı çözüldü...

Ata Demirer zayıflama sürecinin ardından fazlaca dikkat çekti. Mide ameliyatına olumlu yaklaşmayan ünlü komedyen, kilo verme süreci ile ilgili 3 yöntem belirtti. Mide ameliyatı olmadan zayıflamak isteyenlere adeta örnek teşkil eden Ata Demirer, tam 22 kilo vermeyi başardı. İşte detaylar…

Ata Demirer toplam 5 ayda 22 kilo vermeyi başardı. Uyguladığı diyet formülü sayesinde adeta bambaşka biri haline dönüşen ünlü komedyen, zayıflamak isteyenler için 3 yöntem tavsiyesinde de bulundu. Ata Demirer'in kilo vermek isteyenler için önerdiği yöntemler oldukça dikkat çekti.

ATA DEMİRER'İN ZAYIFLAMA SÜRECİ

Kilo verme sürecinde mide ameliyatına yanaşmadığını belirten Ata Demirer, zayıflamak isteyen pek çok insana mide ameliyatına gerek olmadan da kilo verme sürecinin başarıyla tamamlanacağını göstermiş oldu. Uyguladığı diyet sayesinde fazlaca kilo vermeyi başaran Ata Demirer, zayıflamak isteyenler için 3 yöntem önerisinde de bulundu.

Zayıflama sürecinde beslenme düzenine dikkat eden Ata Demirer, sabah saatlerinde yürüyüşü de ihmal etmedi. Uyguladığı formül sayesinde 22 kilo vermeyi başaran Ata Demirer, zayıflama sürecinden sonra oldukça dikkat çekti.

KİLO VERME YÖNTEMİ

Zayıflama sürecinde uyguladığı diyet sayesinde tam 22 kilo vermeyi başaran ünlü komedyen, 5 ayda adeta bambaşka birine dönüşmeyi başardı. Ayrıca Ata Demirer'in yeni hali oldukça beğenildi. İşte zayıflama konusunda tavsiye edilebilen 3 yöntem;

Balık, tavuk ve et tüketimiyle direkt protein alınması.

Karbonhidratsız beslenme şekli.

Sabah saatlerinde 45 dakikalık yürüyüş yapılması.