İşte 3 aşamada zayıflamanın sırrı! Ata Demirer yaptığı diyet sayesinde 22 kilo verdi

Ata Demirer, yaptığı diyet sayesinde tam 22 kilo verdi. Mide ameliyatına karşı olan ünlü komedyen, kilo vermek isteyenler için 3 aşamada sırrı paylaştı. İşte zayıflamak isteyenler için Ata Demirer'in uyguladığı sır diyet…

Ata Demirer uyguladığı diyet sayesinde 22 kilo vermeyi başardı. Ünlü komedyenin 5 ayda 22 kilo vermesi, hayranları tarafından yoğun ilgi görmesine de neden oldu. Ata Demirer uyguladığı diyetin formülünü, kilo vermek isteyenler için de paylaştı. Söz konusu paylaşım, zayıflamak isteyenler için adeta umut kaynağı oldu.

ATA DEMİRER'İN KİLO VERME SÜRECİ

Ata Demirer yaptığı açıklamalarda, mide ameliyatına yanaşmadığını belirterek, mide ameliyatına gerek olmadan da kilo verilebileceğini gösterdi. Uyguladığı diyet formülü sayesinde tam 22 kilo veren ünlü komedyen, sırrını hayranlarıyla da paylaştı. Bu sayede kilo vermek isteyenlere de yeni bir umut kaynağı göstermiş oldu.

22 KİLO VERDİREN DİYET

Ata Demirer, uyguladığı diyet sayesinde beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü komedyenin 5 ayda bambaşka birine dönüşmesi, hayranları tarafından sevinçle karşılandı. Ata Demirer kilo vermek isteyenler için de 3 aşamada kilo vermenin sırrını paylaştı. İşte Ata Demirer'in diyet için kullandığı formül;

Tavuk, balık ve et tüketerek, direkt protein alınması.

Karbonhidratsız beslenme düzeni.

Sabah saatlerinde 45 dakikalık yürüyüş.

Ata Demirer'in de uyguladığı diyet formülü sayesinde zayıflamak mümkün oluyor. Fakat diyet yapanların aynı zamanda spor için de vakit ayırması gerekiyor. Bu sayede daha hızlı bir şekilde zayıflamak mümkün oluyor.