Ata Demirer tam 22 kilo verdi: Görenleri şaşırttı! Yeni imajı ile bambaşka oldu

Ata Demirer bir dönem 140'lı kilolara kadar ulaşmıştı. Son hali ise görenleri hayrette bıraktı. Çünkü ünlü oyuncu, verdiği kilolarla görenleri adeta şaşkına çevirdi. Öte yandan Ata Demirer zayıflama sırrını paylaştı. İşte 30 kilo verdiren o diyet…

Seyircisiyle ''Ata Demirer Gazinosu'' gösterisinde bir araya gelen ünlü oyuncu yeni hali ile izleyenlerden tam not aldı. 52 yaşındaki Ata Demirer tam 22 kilo vererek sosyal medyada ilgi odağı oldu. Takipçilerinden zayıflama sırrını isteyenler de yorumlarda toplandı.

BAĞIRSAKLARINI YIKATTI

Geçtiğimiz aylarda bir programa konuk olan Ata Demirer, kendisine gelen yorumları dile getirdi. ''Yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. İzleyenlerimiz bilsinler ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı'' dedi.

VERİRSEM ACABA İLGİ DEĞİŞİR Mİ?

Ata Demirer sözlerine "İnsülin direncini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım. İki buçuk sene kadar sürdü. Bir anda da kilo vermedim ama ben üniversitede de zayıf biriydim, daha zayıftım. Sonra gösteriler başlayınca, tiyatro hayatı, turneler... Ben 300 tane turne karşılığı 25 kilo kadar aldım. Sonra Avrupa Yakası başladı. O halim çok sevildi. Verirsem acaba ilgi değişir mi? derken git gide yıllar içerisinde ben değiştim" ifadelerini kullandı.

ATA DEMİRER'E TAKİPÇİLERİNDEN TEBRİK

Son halinden tam not alan Ata Demirer'e birçok sosyal medya kullanıcısından ''Tanıyamadım, resmen erimişsiniz'', ''Harikasınız'', ''Müthiş zayıflamışsın abicim helal olsun, ama o eski sempatik hallerini de özleyeceğiz.. sevgiler'', ''Zayıfladın mı sen'', ''Ayyy harikasın çok sevindim zayıflamana bir hayranın olarak 65 yaşındayım seni daha uzun yıllar sağlıklı olarak zevkle izleyeceğim inşallah'', ''Abi iyi zayıflamışsın helâl olsun'', ''Aaa maşallah ne kadar zayıflamış nazar değmesin pek yakışıklı olmuş'' gibi yorumlarda bulundu.

ZAYIFLAMA SIRRINI PAYLAŞTI

Ata Demirer konuk olduğu programlarda zayıflama sırrından bahsetti. ''Yersem geri alırmışım, sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim bu kadar. Bir de pilavdır makarnadır haftada bir.'' dedi.

''22 KİLO VERDİM''

Bursa Bülbülü filmiyle gündem olan Ata Demirer ''4-5 ayda 22 kilo verdim'' demişti. ''Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim. Direk et, balık gibi protein olan besinlerle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğerse glütenle ilgili sorunum varmış demek ki'' açıklamasında bulundu.

GÜZELLİK İÇİN MİDE AMELİYATI OLAN VAR

50 kilo verdiği yönündeki haberlerle ilgili ''saçma sapan şeyler söylemiş'' diyen Ata Demirer ''50 kilo fazlalığım yok, kime vereyim 50 kiloyu? Mide ameliyatına karşıyım. Allah mecbur etmesin, hani evden mahalleyle çıkarıyorlar ya adamı, o zaman olurum. Güzellik için mide ameliyatı olan var. 20 kilo için yapıyor bunu. Ben 17-18 kilo verdim ama mide ameliyatına gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben'' şeklinde konuştu.