İşte 22 kilo verdiren diyet! Ata Demirer 3 kuralda zayıflamasının sırrını paylaştı...

Ata Demirer uyguladığı diyet sayesinde zayıflamayı başardı. Toplam 5 ayda 22 kilo veren ünlü komedyen, hayranları tarafından yoğun ilgi gördü. Yaptığı diyeti sevenleriyle de paylaşan Ata Demirer, kilo vermek isteyenlere adeta bir umut ışığı oldu. İşte o tarif…

Ata Demirer yaptığı diyet sayesinde adeta tığ gibi oldu. Toplam 22 kilo veren ünlü komedyen, fit bir vücuda kavuşarak hayranlarının ilgisini topladı. Sevenleriyle diyet sırrını paylaşan Ata Demirer, zayıflamak isteyenlere adeta umut ışığı oldu.

ATA DEMİRER DİYET FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

Ata Demirer yaptığı diyet sayesinde 5 ay içinde bambaşka birine dönüştü. Ünlü komedyeni görenler yeni haline alışmakta zorluk çekiyor. Yaptığı diyet sayesinde tam 22 kilo vermeyi başaran Ata Demirer, adeta tığ gibi oldu. Zayıflama sürecini aktaran ünlü komedyen, diyet formülünü 3 şekilde sıraladı;

Et, tavuk ve balık tüketerek direkt protein alımı.

Karbonhidratsız beslenme.

Sabahları 45 dakika yürüyüş.

MİDE AMELİYATINA KARŞI

Ata Demirer, yaptığı açıklamalarda mide ameliyatına karşı olduğunu belirterek, mide ameliyatına gerek olmadan kilo verdiğini aktardı. Yaptığı diyet formülü sayesinde fit bir görünüme kavuşan Ata Demirer, zayıflamak isteyen pek çok insana da örnek oldu.

Ünlü komedyen Ata Demirer, uyguladığı diyet sayesinde mide ameliyatı geçirmeden de kilo verilebileceğini tekrar göstermiş oldu.