Ata Demirer 3 adımda 22 kilo verdi! Ameliyatsız zayıflamanın sırrı ortaya çıktı

Ata Demirer ameliyatsız şekilde 22 kilo vermeyi başardı. Bunun sonucunda ise gündemde adeta yankı uyandırdı. Öte yandan ünlü komedyenin zayıflama sırrı pek çok insan tarafından merak edildi. Ata Demirer ise, kilo verme sırrını gizlemedi. İşte zayıflaması ile ilgili detaylar…

Ata Demirer kilo verme sürecinden sonra gündemde adeta yankı uyandırdı. Özellikle zayıflamak isteyenlerin dikkatini çeken ünlü komedyen, 3 adımda 22 kilo vermeyi başardı. Bunun yanı sıra Ata Demirer'in zayıflama sırrı adeta ortaya çıktı. Çünkü ünlü komedyen, zayıflama sırrını hayranlarından gizlemedi.

ATA DEMİRER 5 AYDA 22 KİLO VERDİ

Ata Demirer, 3 adımda ve 5 ayda toplam 22 kilo vermeyi başardı. Bunun sonucunda ise zayıflama sırrı pek çok insan tarafından merak edildi. İşte Ata Demirer'in kilo verme sırrı;

Karbonhidratsız beslenme.

Sabahları 45 dakika yürüyüş.

Et, balık ve tavuk tüketerek direkt protein alımı.

MİDE AMELİYATSIZ ZAYIFLAMAYI BAŞARDI

Zayıflamak isteyen birçok insan, mide ameliyatı olmayı tercih ediyor. Öte yandan Ata Demirer, mide ameliyatına olumlu yaklaşmadığını aktarmıştı.

Mide ameliyatı olmadan da zayıflamanın mümkün olduğunu belirten Ata Demirer, 5 ayda toplam 22 kilo vermeyi başardı. Bunun sonucunda ise, ameliyatsız da kilo vermenin mümkün olduğunu adeta kanıtlamış oldu.

Kilo vermek isteyen tüketiyordu: Limonlu suyun sırrı belli oldu! Sabahları bir bardak içilirse...