Günlük burç yorumları (11 Ekim 2015)

Ayşegül Kuyumcu Türker'den 11 Ekim 2015 burç yorumları... Koç, Balık, Terazi... İşte 11 Ekim 2015 burç yorumları...

Koç

Merkür geri hareketinin sonlanması ile ikili ilişkilerde eksik ve yanlış anlaşıldığınızı düşündüğünüz konular aydınlanabilir. Sevdiğinize açılmak ya da yeni bir ortaklık için görüşmelere başlayabilirsiniz. 

Boğa

İş yerinizde çözüme ulaştıramadığınız konular çözülüyor. Merkür’ün geri hareketi sona ermesiyle günlük yaşantınızda iletişimde hareketlilik ve sağlıkla ilgili yeni bilgiler gelebilir. 

İkizler

Aşk hayatınızı hareketlendirecek bir gelişme daha! Merkür’ün geri hareketinin sonlanması ile hoşlandığınız birine açılabilir ya da konuşmak için aradığınız cesareti bulabilirsiniz. 

Yengeç

Ev ve aile yaşantınızda durağanlaşan konular ilerlemeye başlıyor. Yeni bir ev satın almak, evinizi yeniden dekore etmek ya da beklettiğiniz misafirlerinizi ağırlamak için liste yapabilirsiniz. 

Aslan

Merkür geri hareketinin sonlanması ile telefonunuzun sesi hiç susmayacak. Yazılı ve sözlü iletişim ve seyahatlerde olan aksaklıklar sona eriyor. Ayrıca beklettiğiniz o eğitime gitmenin zamanı geldi. 

Başak

Finansla ilgili eksik-yanlış bilgiler, ödemesi gelmeyen satışlar ve maaş konuları çözümleniyor. Merkür geri hareketinin sonlanması ile geçmişten gelen borçları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. 

Terazi

Kendinizi anlatmak isteyip de gerçekten ifade edemediğinizi düşündüğünüz ya da yanlış anlaşıldığınızı hissettiğiniz günleri geride bırakıyorsunuz. Merkür geri hareketinin sonlanması ile iletişim rahatlıyor. 

Akrep

Merkür geri hareketi geçmişi ve geçmişte yaşanan olayları zihninizde sorgulamanıza sebep olacak olaylar getirdi. Direkt harekete geçişi ile hayal gücü ve yaratıcılığınızı ortaya koyabileceksiniz. 

Yay

Sosyal yaşantınızda çanlar çalıyor. Merkür geri hareketinin sonlanması ile yeni sosyal organizasyonlara katılabilir ya da arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Yeni bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz. 

Oğlak

Kariyeriniz ile ilgili bir süredir üzerinde uğraştığınız bir konu sonuca geliyor. Merkür geri hareketinin sonlanması ile yeni projelere yönelebilir ve yeni iş bağlantıları kurmaya odaklanabilirsiniz. 

Kova

Merkür geri hareketinin sonlanması ile hukuki ya da akademik olarak ilerleyemediğinizi ya da yanlış anlaşıldığınızı hissettiğiniz konular çözülüyor. Yeni uluslararası fırsatlar, seyahatler çıkabilir. 

Balık

Gelir dışı kaynaklarınız ve ortak gelirleriniz ile ilgili bilgi karışıklığı ve anlaşmazlıklar sona eriyor. Merkür geri hareketinin sonlanması ile beklediğiniz kredi onayı vb ile rahatlayacaksınız.