Aslıhan Karalar'ın annesi dünya güzellerine taş çıkarır... Kızını resmen solladı

2017 Best Model Of The World birincisi oyuncu Aslıhan Karalar son dönemin popüler isimler arasında yerini alıyor. Oyunculuk yapan Aslıhan Karalar sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yerini alıyor. Annesini paylaşan Karalar, kısa sürede gündem oldu. Ünlü oyuncunun annesinin güzelliği görenlerden övgü topladı.

Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği "Burçin Hatun" karakteri ile büyük bir çıkış elde eden Aslıhan Karalar, adını büyük kitlelere duyurdu.2017 yılında Best Model Of Turkey ve Best Model of The World birincisi olarak adından söz ettiren Aslıhan Karalar, kariyerini oyuncu olarak sürdürüyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan ünlü oyuncu Karalar, yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Karalar, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından annesi ile çekildiği kareleri yayınladı.

ASLIHAN KARALAR'IN ANNESİ GÜZELLİĞİYLE GÜNDEM OLDU

Güzel oyuncunun paylaşım kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Karalar'ın annesinin güzelliğini gören sosyal medya kullanıcıları paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Sosyal medya kullanıcıları "Abla-kardeş gibiler", "Bu nasıl güzellik" ve "Güzelliğiyle kızını resmen gölgede bırakmış" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Aslıhan Karalar ile annesi...