Aslan'a şöhret, Koç'a sözleşme, Terazi'ye şans! İş fırsatları yağıyor, yeni aşk yolda

Astrolog Özlem Recep 15 Mart günlük burçları kaleme aldı. Yaylar için aşk hayatında hareketli dakikalar bekleniyor. Kovalar dürüstlük sınavına giriyor. Peki 15 Nisan 2024 günlük burçlarda neler var?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astroloji tutkunlarını bugün neler bekliyor? İkizler imaj değişimi için en uygun gün bugün! Akrepler şifalanıyor. Peki 15 Mart 2024 günü burçları neler bekliyor?

Sevgili Dostlarım,

Bugün gökyüzünde Ay İkizler burcunda seyir yapmaya başlayacak. Akşam vakitlerinde Ay Kraliyet yıldızlarından olan Aldebaran yıldızıyla kavuşum yapıyor olacak. Venüs ise Kraliyet yıldızlarından Fomalhaut yıldızıyla kavuşumda. Bu eşsiz kavuşumun altında mistik bir anlam yatıyor. Aldebaran Baş Melek Hz Mikail, Fomalhaut ise Hz Cebrail ile bağlantılı. Bu büyük göksel kavuşumda yapacağımız hayır ve duaların yerini bulmasını dilerken, hakka girdiğimiz konular varsa sıkıntı yaşama ihtimalimizde bulunuyor.

15 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, sözleşme ve anlaşmalar için şahane bir gün. Yolculuk kararları alabilir, en yakınlarınla sosyalleşebilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, maddi kaynaklarının artış yapacağı bir gün. Fırsatları güzel değerlendireceksin gibi görünüyor.

İkizler: Sevgili İkizler, önemli projelerin adına kendini göstermek isteyebilirsin. Dış görünüşün değişirken, imaj ve bakım için şahane bir gün.

Yengeç: Sevgili Yengeç, dualarının kabul olacağı bir gün. Bilinen ve bilinmeyen ne varsa üst bilinç ile iletişimde olacaksın. Ayrıca önemli iş görüşmeleri için de destekleniyorsun.

Aslan: Sevgili Aslan, kalabalık ortamlarda isminden bahsettireceksin. Yolculuk, plan ve projeler gündeminde olabilir.

Başak: Sevgili Başak, iş hayatın açısından fırsatlı projeleri kaçırmamalısın. Kadersel olan her ne varsa karşına çıkacağı olaylar içerisinde özellikle ikili ilişkilerin adına beklenmeyeni beklemelisin.

Terazi: Sevgili Terazi, beraberliğinde hukuksal bir süreç seni bekliyor olabilir. Hayatına dair ikinci şansı yakalayacağın günlerden geçmektesin.

Akrep: Sevgili Akrep, iş hayatın açısından borçlanmalara karşı temkinli olmalısın. Önemli bir sağlık sıkıntısı süreçleri içerisinden geçiyorsan şifa seninle olacak.

Yay: Sevgili Yay, aşk hayatın açısından hareketli bir gün. Günün ilk kısmında söylenenlere çok inanma desem de akşam vakitlerinde bu ilişkide dürüst olan kazanacak diyebilirim.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş fırsatlarıyla karşılaşacağın bir sürecin içerisinden geçiyor olabilirsin. Bu süreç senin için önemli imtihanlarla dolu olacak. İş hayatında ne kadar adaletli ve dürüstsen o kadar kazanacaksın.

Kova: Sevgili Kova, şansını tekrar yıldızlarla yazmak için fırsatın bulunuyor. Özel hayatınla ilgili akşam vakitlerinde önemli bir sınavla karşılaşacaksın. Bu sınav dürüstlükle ilgili olacak. Eğer ki yanlış bir sürecin içerisine girersen beraberliğin ani bir şekilde bitebilir.

Balık: Sevgili Balık, ağzından çıkan pek çok şeyin kendiliğinden olduğu bir gün içerisindesin. Sözlerin kaderini oluşturuyor olabilir. Bu süreç içerisinde hayattan beklediğin şeylerin negatif yönüne değil, sana şimdi tam şuan da ne olsa iyi gelirdi ona odaklanman eminim ruhuna iyi gelecektir.

Sevgilerimle

Özlem Recep