Aslan yeni ayı kariyer ve aşkı etkileyecek! 8 Ağustos 2021 Pazar burç yorumları

8 Ağustos 2021 Pazar günü burç yorumları merak ediliyor. Pazar günü Aslan burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu durum Aslanlarda kariyer değişikliğine neden olabilir, Boğa burcu aşk hayatında hareketli bir gün geçirebilir. Peki, 8 Ağustos Cuma günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Ay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını hangi sürprizler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

8 Ağustos 2021 Pazar günü burçlar Aslan yeni ayından etkilenecek. Aslanlar sağlık konularıyla ilgilenebilir. Akrepler kariyer değişikliğine gidebilir, Boğa burcu ise aşk hayatında hareketli bir gün geçirebilir. Peki, 8 Ağustos Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Ay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını hangi sürprizler bekliyor? İşte 8 Ağustos 2021 günlük burç yorumları...

8 AĞUSTOS 2021 BURÇ YORUMLARI

8 Ağustos Pazar günü Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Gün genelinde enerjiler zorlayıcı olabilir. Aslan yeni ayı ile birlikte öne çıkmak istediğimiz konularda her şey çok daha fazla görünür hale geliyor olacak. Günlük burç yorumları sizlerle...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Bugün Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Çocuklar ve aşk hayatını etkileyecek olan yeni ay sürecinde bir arkadaşından destek görebilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Aslan yeni ayı ile birlikte yeni bir alabilir, evini satmayı planlıyorsan olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Aslan yeni ayı kısa seyahatlerinle ilgili konularında seni etkiliyor olacak. Yeni bir araç satın almayı düşünüyorsan bu sıralarda amacına ulaşabilirsin.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Aslan yeni ayı parasal kazanımlarını etkiliyor olacak. Hiç ortada yokken gelecek bir yardım ile önemli bir sorununu çözüme kavuşturabilirsin.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Aslan yeni ayı şüphesiz en çok seni etkiliyor olacak. Sağlığın ve bireysel konularında yeni oluşumlar içerisine girebilirsin.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Aslan yeni ayı hastanelerle ilgili veya kapalı ortamlarla ilgili konularında birtakım yenilikler içerisinde olmanı sağlayabilir. Şifa bulacağın bir tedaviye başlayabilirsin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Aslan yeni ayı ile birlikte arkadaş ve sosyal çevrende yeni bir oluşum içerisine girebilirsin. Yeni bir çevreye girebilirsin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Aslan burcunda bir yeni ay meydana gelecek. Kariyerinle ilgili konularda yeni adımlar atabilirsin. Yeni ay aynı zamanda üst, otorite figürlerinle ilgili olarak yeniliklerin hayatında gerçekleşmesine olanak sağlıyor olacak.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Aslan Yeni ayı ile birlikte bir yüksek eğitime başlayabilirsin. Hukuksal konularınla alakalı olarak hayatında olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte hisseli kazanımların, başkasından elde ettiğin gelirin ile ilgili konularda yenilikler hayatında meydana gelebilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Karşıt burcun Aslan'da gerçekleşecek olan yeni ay ile birlikte ikili ilişkilerinde önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Uzun soluklu bir ilişkin varsa bu ay ilişkini ciddi boyutlara taşıyabilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Yeni ay çalışma alanların ve günlük rutin işlerinle alakalı olarak hayatında önemli gelişmeleri tetikliyor olacak. Ne zamandır çalışma ortamında yenilikler yapmayı düşünüyorsan ihtiyaç duyduğun finansal desteği bu günlerde bulabilirsin.