Aslan ve Kova zengin, Balık aşık! Yıldızlar kaynaşıyor, 18 Mart burç yorumları

Uzman Astrolog Özlem Recep 18 Mart gününe özel burçları yorumladı. Koçlar kariyerlerinde hak ettikleri konuma geliyorlar. Yengeçler yorgun enerjilerini atmak bakımlardan yararlanabilir. Peki 18 Mart 2024 günlük burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Başaklar ilişkilerini tamir etme yolunda. Yay ailesiyle ilgileniyor. Oğlak hayatındaki kişiden destek görüyor. İşte 18 Mart 2024 günlük burç yorumları...

18 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, iş hayatında hak ettiklerini almaya hazırlan. Seni geriye çeken her ne varsa kendiliğinden bitip giderken özel hayatında hiç ummadığın bir güzellik sana gelmek için sabırsızlanıyor.

Boğa: Sevgili Boğa, hayallerini gerçekleştirmek için alacağın kararlar evren tarafından destekleniyor. Parlamak için düşüncelerinin arkasında durmak sana yol kat ettirecek. Önemli sözleşme ve anlaşmalar için destekleniyorsun.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi anlamda fırsatları gerçekleştireceğin önemli bir zaman dilimindesin. Kariyer hayatına destek verecek olan önemli görüşmeler kapında görünüyor. Hayatında seni zorlayan her ne varsa yolcu ederken hak ettiğin değeri yaşayacaksın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, güne yorgun enerjilerle başlamış olabilirsin. Bu enerji seni yıldırmasın çünkü kendini yenilemek için bir o kadar da destek alıyor olacaksın. Bakım, imaj ve kıyafetlerini yenilemek isteyebilirsin. Önemli yolculuklar için de destek alıyorsun.

Aslan: Sevgili Aslan, içine döndüğün bu vakitlerde hayatını yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Maddi anlamda ortaklı konulardan yana da şanslı olacaksın. Özel hayatında gizli ve gizemli olmak iyi olabilir.

Başak: Sevgili Başak, kalabalık ortamlarda kendi isminden bahsettirmek için şahane vakitler. İlişkilerin iyileşiyor. Beraberliğin bulunuyorsa ortak alacağınız önemli bir karar seni bekliyor diyebilirim. Kalbin boşsa kalabalıkların arasında biriyle tanışmak üzeresin.

Terazi: Sevgili Terazi, kariyer hayatında desteği arkana alacağın önemli bir zaman dilimindesin. Baba ve baba soyundan olan kişiler ve özellikle kendi sağlığına özen göstermen gereken bir gün.

Akrep: Sevgili Akrep, önemli bir sağlık sıkıntısı bulunuyorsa tedavisel süreçler seninle birlikte. Akrabalarından destek alırken ruhunu mutlu eden herkes senin yanında görünüyor.

Yay: Sevgili Yay, ailenle ilgilenmek isteyeceğin önemli bir zamandan geçmektesin. Özel hayatında önemli bir dönüm noktasından geçmek üzere olabilirsin. Aldığın kararlar geleceğini etkileyecek gibi görünüyor.

Oğlak: Sevgili Oğlak, hayatındaki kişiden destek almak ruhunu oldukça mutlu edecek. Evini taşımak, yeni yerleşim alanı yaratmak ve geleceğe dair planlar yapmak için destekleniyorsun.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatındaki fırsatları değerlendirmek isteyebilirsin. Maddi anlamda fırsatlar ayağına gelirken, yeni projeler için destekleniyorsun.

Balık: Sevgili Balık, özel hayatında kalbini mutlu edecek itiraflar duyabilir, karşılaştığın gerçekler karşısında ayağın yerden kesilebilir. Seyahat ve tatil planları için de fırsatlar seninle birlikte.

Sevgilerimle

Özlem Recep