Aslan ve Başak burcuna güzel haber! 14 Ağustos 2020 burç yorumları

Ay ile Neptün arasındaki uyumsuz açı günlük burç yorumları içerisinde hayal kırıklığını ön plana çıkarıyor. Peki, 14 Ağustos Cuma günü burçları neler bekliyor? Balık burcu sabah saatlerinde hayal kırıklığı yaşayabilir, Aslan burcu güzel bir teklif alabilir. İşte 14 Ağustos 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

14 Ağustos 2020 burç yorumları araştırılıyor. Cuma günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Yengeç burcu güne enerjiyle başlayacak. 14 Ağustos Cuma günü Ay kapanma fazında olduğundan günlük burç yorumlarını önemli gelişmeler bekliyor. Aslan burcu ve Başak güzel bir teklif alabilir, Kova burcu ise aşk hayatına dikkat etmeli. 

Ay ile Neptün arasındaki uyumsuz açı birtakım yanılmalara ve aldanmalara sebep olabilir. Bu nedenle bugünlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle Balık burcunun daha dikkatli olması gerekiyor. Astrolog Ceylin Çelebi tarafından kaleme alınan burç yorumları maddi ve manevi konularda hayata dair yol gösteriyor. İşte 14 Ağustos 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ: 14 Ağustos Cuma günü Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. İletişim adına gece saatleri ve sabah saatleri uygun olacaktır.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA: İkili ilişkiler adına uyumlu enerjilerin söz konusu olduğu cuma günü konuşmak istediğin konular varsa doğru bir gün olabilir. Yakın çevrenle ilişkilerin öne çıkıyor.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Sağlığınla ilgili konulara önem verebilirsin. Saat 14.19 sonrasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin zira ay boşlukta olacak.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ: Uyumlu enerjilerin söz konusu olduğu gün içerisinde önemli bir takım görüşmelerini bugüne alman yerinde olacaktır. Ancak görüştüğün insanların sana doğru bilgiler verip vermediğinden emin olmasın. 

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN: Arkadaş çevren ile ilişkilerinin güzel seyredeceği cuma günü boyunca sana hayran birisinden güzel bir teklif olabilirsin. Ay kapanma fazında olduğundan dolayı yeni işlerini yeni ay sonrasına başlatman iyi olacaktır.

14 AĞUSTOS BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN

Boğaları cesaretli, Akrepleri riskli bir gün bekliyor! 14 Ağustos 2020 burç yorumları