Aslan, Terazi ve Yay kulağını dört açsın! Para ve aşk müjdeleri geliyor...

Astrolog Özlem Recep 9 Ekim günlük burçları kaleme aldı. Aslanlar kendilerini yenilemek için yeterli enerjiyi bugün buluyor. Teraziler aşk eksiliğine çare olacak kişiyi buluyor. Peki 9 Ekim 2023 günlük burçlarda neler var?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Aşk, ilahi yardım, kariyer... Astrolog Özlem Recep 9 Ekim günü burçları bekleyen gelişmeleri tek tek sıraladı. Boğalar aile için fikir çatışmaları yaşayabilir. İşte 9 Ekim 2023 günlük burç yorumları...

9 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, maddi kaynaklarına sahip çıkmak iyi gelebilir. Gelecek planların açısından zorlandığın konuları çözmek ve çevreni değiştirmek için fırsatlar seninle.

Boğa: Sevgili Boğa, aile içindeki krizleri yönetmek iyi olabilir. Ailenle zaman zaman fikir çatışmasına girsen de onlarla ilişkini toparlayabilmek hayatında tıkalı olan konularla ilgili açılım yapmanı sağlayacak.

İkizler: Sevgili İkizler, gün içerisinde alacağın haberler ruhuna iyi gelecek. Kısa yolculuk planları yapmak isteyebilirsin. Sağlığınla ilgili dinlenmek önemli.

Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi kaynaklarını toparlamak için güzel bir gün. Arkadaşların arasında maddiyatla ilgili zaman zaman sıkıntı yaşayan birileri varsa gün içerisinde senden borç isteyebilir, bu paranın geri gelmeyeceğini bilmelisin.

Aslan: Sevgili Aslan, güne kendini yenilemek isteyerek başlayacaksın. Bu süreç hem özel hayatın hem de kariyer hayatını etkileyecek. Keskin kararlar almadan önce kendin neye hazırsın onu düşünmelisin.

Başak: Sevgili Başak, arkandan oynanan oyunlar, yüzüne gülen insanlar, bu tür kişileri fark et ve artık mesafeni koy. Şimdi fark etmediklerin kış aylarında sana dert olmasın diye önden uyarmak istedim.

Terazi: Sevgili Terazi, hayatını değiştirdin, ideallerini cebine koydun ama hayatında birşeyler eksik gibi mi? Seni mutlu edecek kişileri arama.. Sen kendi değerini bilebilirsen her şey hayatında değişecek bunu fark etmen önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, kariyer hayatında hızlı yol kat edeceğin fırsatlar seninle birlikte. Rakiplerine karşı dikkatli olman önemli.

Yay: Sevgili Yay, uzak yolculuklar, anlaşmazlıklar, hukuksal konular gündeminde olabilir. İlahi yardımları arkana aldığın bugün yardıma ihtiyaç duyan kişileri görmezden gelmemelisin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, çocuğunun sağlığına özen göstermen gereken önemli bir gün. Özel hayatındaki dengesizlikleri değer duygunuzu yükselterek çözümleyebilirsin.

Kova: Sevgili Kova, ilişkilerinde dengesiz konular gündeme geliyor olabilir. Geçmişe dair sırların çıkabilme ihtimali gündeminde olabilir.

Balık: Sevgili Balık, iş hayatındaki fırsatları iyi değerlendirmelisin. Özel hayatındaki krizleri çözümleyebilmek ve eğer ki yalnızsan iş çevrenden biriyle tanışmak için gökyüzü seni destekliyor.