Aslan, Terazi, Kovalar turnayı gözünden vuruyor! Şanslı projeler, evlilik teklifleri gündemde

Astrolog Özlem Recep 11 Eylül 2023 günlük burçları kaleme aldı. Aslanlar bugün ihmal ettikleri bakımları yapabilirler. Aynı zamanda giriştikleri projelerde güçlenecekler. Peki bugün burçları neler bekliyor? İşte Astrolog Özlem Recep'ten günlük yorumlar...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Enerjik ve mutlu bir güne başlamadan önce Astrolog Özlem Recep'in kaleme aldığı günlük burç yazılarını okumalısınız. Peki bugün burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

Akrepler iş hayatlarında gerilmemeye dikkat etmeli. Plansız işlere girişmemeli. Yay burçları için yeni bir iş ve tatil planı olabilir. Peki bugün burçları neler bekliyor? İşte detaylar...

11 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, özel hayatındaki gelişmelerin arka planı çok farklı olabilir. Sakince fark etmeyi denemek kendine zaman tanımak iyi olabilir.

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatında planladığın bazı projeleri gizli tuttuğunu düşünsen de özellikle sana destek olan insanların kulağına farklı bir imaj ile gidiyorsun.

İkizler: Sevgili İkizler, kimlere güveniyorsun? Dost ya da arkadaşın bırak olmasın... İş hayatına sıkıca sarılmalısın.

Yengeç: Sevgili Yengeç, maddi kaynaklarınla ilgili alamadığın ödemeleri toparlamak iyi olabilir. Sana değer verenlerle çiçek açmak iyi olacaktır.

Aslan: Sevgili Aslan, giriştiğin projelerin alt yapılarını toparlamak için güzel fırsatların oluşabilir. Bakım yapmak ve saç boyası gibi işlemler için günü değerlendirebilirsin.

Başak: Sevgili Başak, arkandan oynanan oyunlarla ilgili işler terse dönüyor, bırak hata yapsınlar. Bazı sıkıntıların içinden güzel haberler alacaksın.

Terazi: Sevgili Terazi, kalabalık grupların içerisinde isminden bahsettiriyorsun. Hayatındaki kişiyle ilgili atacağın adımları planlamak iyi olabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, iş hayatın içerisinde yöneticilerine karşı biraz daha dikkatli olmak iyi olabilir. Kariyer döngünü planlarsan hız kazanırsın.

Yay: Sevgili Yay, seyahat planları ve eğitim organizasyonlarıyla ilgili gelişen konuları titizlikle incelemek iyi olabilir. Eşinin ailesinden gelecek destek önemli.

Oğlak: Sevgili Oğlak, maddi kaynakları dengede tutmak önemli. Kronik bir rahatsızlığın bulunuyorsa ameliyat döngüsü içine girdiysen şifa seninle.

Kova: Sevgili Kova, ilişkilerinde toparlayıcı konuların gelişmesi seni mutlu ediyor. Evini değiştirmek isteyebilir, yeni bir dekorasyon planı yapabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, iş hayatında fark ettiklerini lütfen cebine koy. Sağlığınla ilgili sıkıntılar bulunuyorsa çözüm yolları seninle olacak.

Özlem Recep