Aslan burcunun şaşırtan ve bilinmeyen özellikleri! Aslan burcu hangi ay?

Hayat onlar için hep bir sahne... Işıkları her daim üzerinde isteyen bir burç Aslan burcu... Zodyak'ın 12 burcundan beşinci burç olan Aslan burcunun döngüsü her yılın 23 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşir. Bu yüzden 23 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında doğanlar Aslan burcudur.

23 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında doğan Aslan burcunun özellikleri merak ediliyor. Aslan burcu denilince aklınıza gelen ilk üç şey nedir? Ormanların kralı aslandan birtakım roller çalan Aslan burcunu sizler için derledik. Aslan burçları nelerden hoşlanır? Aslan burcunun ruh ikizi kimdir? En tipik özellikleri nelerdir? Aslan burcunun en zayıf noktası nedir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde...

SÜREKLİ İLGİ İSTER

Tipik bir aslan, cesur, kibar, cömert, sadık, koruyucu, dobra ve eğlencelidir. En sevdikleri şeyler: Kameralar, şarkı söylemek, yakınlık kurmak, iltifat, güzel kıyafetler, tiyatro, pahalı şeyler, tatiller olan aslan burcu için ilgi görmek, nefes almak kadar önemlidir.

Yaratıcı, tutkulu, cömert, cana yakın, neşeli, esprili olmaları sayesinde ilgiyi kolayca üzerine çeken aslan burcu,üzerindeki ilginin farklı yönlere kaymasından ciddi rahatsızlık duyar. Tipik bir aslana verebileceğiniz en büyük ceza ise onu görmezden gelmek olacaktır. Çünkü gücün ve enerjinin hüküm sürdüğü aslan burcu için en can yakan şey yok sayılmaktır.

GÜVENDE HİSSETMELERİNİN YOLU:ÖVÜLMEK

Aslan burçları ilişkilerinde övülünce güvende olduklarını hisseder. Onlar için sevildiklerine emin olmanın tek yolu da övülmek ve sözel yolla beğenildiğini duymaktan geçer. İşitsel ve görsel sevgi anlayışları vardır. Pahalı bir hediye sevildiklerine ikna olmaları için kimi zaman yeterlidir. Dış görünüşünü övdüğünüz aslanın size bağlanması an meselesidir. Girişimcilik ruhları takdir edilmek ile doğru orantılıdır. Takdir gördükçe ve beğenildikçe açan bir çiçek gibidirler.

ASLAN BURCUNA UYGUN MESLEKLER

Emrivakiilikten ve itaatten asla hoşlanmayan aslan burçları için en uygun meslekler ise "Profesyonel sporcu, model, mimar, otel yöneticisi, politikacı, animatör, rehber, reklamcı, oyuncu, borsacı, halkla ilişkiler uzmanı, organizatör, cerrah, yönetmenliktir."

ASLAN BURCU HANGİ BURÇLA ANLAŞABİLİR

Aslan burcunun yıldızı enerjisinin uyduğu kişilerle fazlasıyla uyuşur. Aslan-Koç ikilisi, mizaç bakımından birbirlerine çok benzer. Her ikisi de tutkulu, enerjik ve biraz bencildir ama birbirlerine saygı duymaya özen gösterdikleri müddetçe güzel bir ilişki yaşarlar.

ASLAN BURCUNUN ASLA İLİŞKİ YAŞAMAMASI GEREKEN BURÇ

Güç ve enerji denilince akla gelen burçlardan biri olan aslan burcu gösterişi sever. Para biriktirmek aslan burucu için oldukça zordur. Parasını en çok da dış görünüşü için harcayan aslan burcu, boğa ile anlaşamaz.

Boğa burcu tutumluluğu, geleceğe hazırlık yapmayı severken aslan burcu şimdide yaşayıp para harcamayı tercih eder. Ayrıca sevgilerini gösterme biçimleri de birbirinden farklıdır; Boğa burcu, bencil aslan burcunun veremeyeceği bir teslimiyet beklerken Aslan burcu da ihtiyaç duyduğu hayranlığı Boğa burcundan göremez.