Aşktan korkmayan ve kaçmayan 3 burç

Aşık olmak çok güzel bir duygu. Aynı anda kendimizi güvende, heyecanlı, güçlü, savunmasız, korkmuş hissetmemizi sağlar. Bazıları aşktan kaçar, bazıları ise aşka yakalanmaya ayarlıdır. Aşktan korkmayan ve kaçmayan 3 burcu kaleme aldık.

aksam.com.tr

Bazı insanlar birine derinden aşık olmayı umut eder. Peri masalı düşler, hayatları boyunca özel biriyle tanışmayı bekler. Onlarla karşılaştıklarında, tüm hayatlarını onlarla geçirmekten korkmaz. İşte, aşktan korkmayan ve kaçmayan 3 burç!

BALIK

Balıklar son derece duygusaldır ve bir ilişkinin yürümesi için çok çaba gösterir. Derin duygusal bağlantı kurmaktan hiç çekinmezler. Hala dünyaya renkli gözlüklerle bakıyor ve aşkın filmlerdeki gibi olması gerektiğine inanıyorlar üstelik. Tek sorun hayatın bir film olmaması!

TERAZİ

Teraziler evliliğin işaretidir, ancak yine de özgür bir hava işaretidir. Bu çelişkili özellikler, Terazilerin bu kadar kararsız olmasının nedeni. Geleneksel romantik yanları, her yeni insana aşık olmalarını sağlıyor. Göz açıp kapayıncaya kadar cesur bir şekilde aşka yelken açabilirler.

YENGEÇ

Kalplerini kırsanız bile Yengeç asla aşktan kaçmaz. Aşık olur, över, romantik sözler fısıldar, şarkılarla ve şiirlerle bezer aşkını... Karamsar ve güvensiz olabilirler ama aşktan kolay kolay korkmaz ve kaçmazlar.

Balık burcunun özellikleri ve sizi şaşırtacak Balık burcu ünlüleri!

Hatalarından ders almayan 3 burç!