Aşkta dengeleri değiştirecek 3 yöntem

İnsan aşka odaklandığında hep aynı yerde kalabiliyor. Fakat aşka bakış açısını değiştirmek mümkün. Nasıl mı? İşte aşkta dengeleri değiştirecek 3 yöntem...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Söz konusu aşk olunca kadınlarda ve erkeklerde dengeler değişiyor. Hatta bazen her şey değişse de hatalar aynı kalıyor. Çünkü hatalarla baş etmek için bakış açısını iyi analiz etmek gerekiyor. Aşkta denge değiştiren kuralları yazdık.

AŞKTA DENGE DEĞİŞTİRECEK 3 YÖNTEM...

1. Kalbinin sesini dinlemek

İlişkilerde hisler güçlü bir rehberdir. Bu duygular, bilinçaltımızın bizimle iletişim kurma şeklidir ve genellikle bilinçli olarak hatırlamayabileceğimiz kalıplara ve deneyimlere dayanır. Bu duygulara uyum sağlayarak ilişkilerimizin altında yatan dinamikleri anlayabilir ve daha bilinçli kararlar verebiliriz.

2. Duygusal uyumluluğa bakmak

Hisler önemli evet ama hislerin uyumlu olması da önemlidir. Yeni biriyle tanıştığımızda bilinçli zihnimiz, fiziksel görünüm veya ortak ilgi alanları gibi yüzeysel özellikler tarafından kolaylıkla etkilenebilir. Ancak sezgilerimiz duygusal uyumluluk ve değerlerin uyumu gibi daha incelikli sinyalleri yakalayabilir. Bu içgüdülere güvenmek, bizimle gerçekten uyumlu ortakları seçmemize yardımcı olabilir.

3. Sınırları belirlemek

Sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki için sınırları bilmek önemlidir. Sınırlar oluşturmak, herhangi bir ilişkide dengeyi korumak için çok önemlidir.