Aşkı ve parayı simgeleyen Venüs Akrep burcuna geçiyor! İşte burçlara etkisi

Gökyüzünde sevgi, evlilik, aşk, değer duygumuz ve parasal konuları simgeleyen Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Peki, Venüs'ün Akrep burcuna geçiş yapması diğer burçlar için ne anlama geliyor? Koçlar sevdikleri konusunda karara varabilir, Oğlakların başı derde girebilir. İşte 11 Eylül-6 Ekim 2021 Venüs Akrep seyrinin burçlara etkileri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Peki, bu durum ne anlama geliyor? Gökyüzünde sevgi, evlilik, aşk, değer duygumuz ve parasal konuları simgeleyen Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Venüs sevdiğini sahiplenici, zaman zaman takıntılı, azıcık cimri, sevdiği zaman gözü kimseyi görmeyen ve sonuna kadar sahiplenici, kendi bitti demeden bitirmeyen, ihanet ve sıkıntı yaratanlardan öcünü almayı unutmayan Akrep burcunda. 11 Eylül-6 Ekim 2021 Venüs Akrep seyrinin burçlara etkileri şaşırtabilir. İşte dünyada burçları etkileyecek konular...

BİRÇOK OLAY ÇÖZÜLECEK

En derin sevgilerin, kara sevdaların, gözü karardığında ise intikamın ve tehlikenin burcu Akrep burcunun bir diğer özelliği ise şifacılığı ve iyileştirici gücünün olmasıdır. Rüyalarımız ve eş zamanlıklar artarken, Rahmani yanı kuvvetli olan kişiler, dua eden, doğa ile bütünleşip meditasyon yapan frekansı güçlü kişilerin ise güçlü sezgileriyle pek çok olayı bu süreç içerisinde çözecek. Önemli bir rahatsızlık atlatıyorlarsa bu süreç içerisinde şifalanacak.

DÜNYAYI NASIL ETKİLEYECEK

Dünya açısından askeri hareketlenmeler, polislerin karışacağı gerilimler, ulaştırma firmalarında korsan ve rehine durumlarıyla karşılaşılabilir. Finansal anlamda altının değeri artarken, petrol, fosil yakıtlar, mermer ve tekstil sanayi değer görecek.

Venüs transiti boyunca zaman zaman Uranüs ve Saturn ile oluşturduğu zorlayıcı açılar 11 -26 Eylül arasında finansal konularda zorlanacağımızı, ilişkiler açısından ise evlilik, çocuk ve aşk konusunda kendimizi zaman zaman değersiz hissediceğimizi ve iş yerimizde yöneticilerimizle, ailemizdeki otorite olan kişilerle zıtlaşacağımızı sembolize ediyor. Kendi özgürlük alanlarımızda kendimize tanıdığımız fırsatları, başkasına tanımak istemeyeceğiz. Bu süreç içerisinde yeni bir beraberliğe başlamak, gerçekleri görememenize ve sonradan bu kişiyle ilgili fikriniz değiştiğinde zorlu bir ayrılık aşamasına doğru giden bir sürece dönüşebilir, aman dikkat. Ayrıca evlilikler bu süreç içerisinde sadakat sınavlarından geçecek. Evliliğine kenetlenenler sonradan pişman olmayacakları olayların önüne set çekmiş olacak. Eğer ki uzunca zamandır sıkıntı yaşadığınız bir evlilik bulunuyorsa, benden buraya kadar diyeceğimiz bir süreci de sembolize edebilir. Venüsün Akrep seyrindeki 11-26 Eylül arasında Cinsel yolla bulaşan hastalıklara dikkat etmelisiniz.

ÇOCUKLARA VE GENÇLERE DİKKAT

22 – 27 Eylül tarihleri arasında Venüs'ün konumu, gençlerimizi takıntılı kişilere karşı korumalı, gençlerimizin çocuklarımızın kimlerle görüştüğüne dikkat etmeliyiz. Çocuklarımızı güvenliğinden emin olmadığımız kişilere emanet etmemeliyiz. Takıntılı eski sevgililer ve eski eşler bu süreçte tehlikeli olabilir. Kavgaları büyütmemeli ve çevremizde sıkıntı yaşayan kişileri yetkililere söyleyerek dikkatli olmalıyız.

27-28 Eylül tarihinde eskiden yarım kalmış beraberliklere ama kadersel bağları bitmemiş beraberlikler tekrardan gündeme gelebilir ve barışmalar yaşanabilir. 29,30 Eylül–1 Ekim tarihlerinde özellikle kız çocuklarımıza çok dikkat etmeliyiz. Küçük köylerde, kasabalarda yaşayanlar çocuklarını bu tarihlerde sokakta ve evde tek başlarına bırakmamalı. Ortaklıklar ve sözleşme aşamasındaysak kimlerle anlaşma yapıyoruz oldukça dikkatli olmalıyız.

2 Ekim – 6 Ekim arasında Venüs – Neptün olumlu açısıyla hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek enerji alanına giriş yapıyoruz. Şifa, tedavi, organ nakli ve tedavi yöntemlerinde detaylı çalışmalar yapılabilecek önemli bir süreç. Hayat akışınızda hangi konuyla ilgileniyorsanız ilgilenin o konunun en derinine kadar araştırma yapmak için fırsatlar sizinle birlikte olacak gibi görünüyor.

2-3 Ekim kandırılmalara ve aldatılmalara dikkat, bunun da altını çizmeden bırakmayalım

VENÜS'ÜN BURÇLARA ETKİLERİ

Koçlar, sevdikleriyle tamam mı devam mı kararları aktifken, başarabilirlerse birbirlerine kenetlenecekler. Borçlara dikkat.

Boğa, evliliklerinde ben–sen kavgaları aktifken Ekim ayının ilk haftası değer görmeye başlayacaklar. Açık düşmanlara açıklar.

İkizler, Eylül ortası ve sonu çalışma ortamındaki gerginlikler biraz yıpratıcı olabilir, sağlığa dikkat. Ekim ayının ilk haftasıyla yarım kalan projeler konusunda çalışma arkadaşlarından destek alacaklar.

Yengeç, çocuklarının sağlığı gündemdeyken, onlarla ilgilenmeyi ihmal etmemeli. Eski aşklar kapıyı çalabilir.

Aslan, aile içindeki gerginlikler ve anlaşmazlıklara dikkat. Kariyer konusunda düşmanlardan alabilecek zararlar gündemde.

Başak, bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzünü göreceksiniz. İnternet üzerinden dolandırılmalara açıksınız aman dikkat. Eski flörtlerden haberler gelebilir.

Terazi, parasal konularda alamadığınız borçlarınızın gelişiyle birlikte rahatlayabilirsiniz ancak gelen ve giden bir parasal durum var, siz yine de iyisi mi borçlanmayın.

Akrep, çevrenizdeki pek çok kişi tarafından gözler üzerinizde olacak ve kendinizi göstereceksiniz. Eylül sonuna kadar özgürlüğünüze düşkün yapınız, sonradan pişman olacağınız işlerin içinde bulunmanıza sebep olabilir aman dikkat.

Yay, gizli sırlara aman dikkat. Sonradan pişman olabileceğiniz beraberliklerin içerisinde bulunmak ya da sevdiğiniz kişinin sonradan yüzünü göreceğiniz olayların içerisinde kalabilirsiniz.

Oğlak, arkadaş ortamınızda zaman zaman kandırılmalara oldukça açıksınız. Sırlarınız kulaktan kulağa dolanıyor olabilir aman dikkat. Eski projelerinizden para kazanabilirsiniz. Yeni biriyle tanıştıysanız, acele etmeden 20 Ekime kadar onu gerçekten tanımak oldukça önemli.

Kova, kariyer alanınızdaki kadınlar zaman zaman sizin zorlanmanıza sebep verebilir. Eski çalışma arkadaşlarınızdan Ekim ayının ilk haftası destek görürken, maddi durumunuza dikkat etmelisiniz.

Balık, eşinizin ailesinin yaşattığı zorluklar ruhunuzu sıkabilir. Kısa-uzak seyahatler sırasında eşyalarınızın kaybolma ihtimali bulunuyor aman dikkat. Eğitim ve hukuksal konularla ilgili yarım kalan bir mahkeme sürecinde olabilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

13 Eylül 2021 Pazartesi burç yorumları! Kovalara para Yengeçlere iş teklifi