Aşkı bulduran 5 şey! İlk kural bilinçaltı temizliği

Aşk aniden kapıyı çalsa da buna hazırlık süreci vardır. Öncelikle ne istediği bilinmeli daha sonra bahane ve karamsar fikirler terk edilmelidir. Peki aşkı bulduran 5 şey ne?

Aşkı bulmak isteyenler bunun yollarını arıyor. Aşk için öncelikle duygu olarak buna hazır olmalı. İşte doğru aşkın kapınızı çalması için 5 yöntem...

1- SORUMLULUK ALIN

Bilinçaltınızda aşka dair bir korkunuz olduğunu kabul edin. Çünkü bunu kabul ettiğinizde olumsuz düşüncelerinizi olumlularla değiştirmek için hamle yapmanız daha kolay olacaktır.

2- GEÇMİŞİ UNUTUN

Geçmiş ilişkileriniz, kalp kırıklıklarınızdan kurtulun. Çünkü geçmiş ilişkilerden kaynaklanan şikayetler, yeni partnerlerin hayatımıza girmesini engelleyecektir. Onları affederek özgürleştirmek sizin de iyi hissetmenize yardımcı olacaktır.

3- BAHANELERDEN KURTULUN

Gerek kendiniz gerek hayatınıza giren insanlar ya da ilişkileriniz hakkında bahane üretmeyi bırakın. Düşüncelerinizi dikkatlice seçin ve aşka olan inancınızı kaybetmeyin.

4- NE İSTEDİĞİNİZİ BİLİN

Bir partnerden ya da ilişkiden ne istediğiniz konusunda net olun. Ancak hayatınıza girecek kişinin kafanızda oluşturduğunuz kişiyle mükemmel bir şekilde eşleşmeyeceğini de hesaba katmayı unutmayın.

5- GELECEKTEKİ İLİŞKİNİZİ HAYAL EDİN

Gözlerinizi kapatın ve sevgilinizi, ilişkinizin nasıl ilerlediğini hayal edin. Bu istediğiniz aşkı hayatınıza çekmek için gereken enerjiyi size sağlayacaktır.