Aşkı alevlendiren tüyolar! İlişkiniz sapasağlam olacak

İlişkileri canlandırmak partnerlerin elinde. Baş başa zaman geçirmek, güzel iletişim aşkı canlandırır. Peki ilişkilerin ömrünü ne uzatır? İşte detaylar...

Dokunsal iletişim, iltifat etmek ve destek cümleleri aşkınızı canlandırır. Peki ilişkilerin rayında gitmesi için neler yapılabilir? İşte detaylar...

KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMEK

Her zaman düzenli olarak birlikte kaliteli zaman geçirmeye karar verin. Partnerinize her gün birkaç dakika ayırdığınızdan emin olun ve gününüzü ve partnerinizle bağlantı kurmanıza gerçekten yardımcı olan etkinlikleri yüz yüze tartışın.

Her zaman birlikte yeni bir şeyler deneme eğilimini taşıyın ve bir hobiyi paylaşmayı deneyin. Yemek yapmayı, günlük yürüyüşleri, dans derslerini, spor salonunu tercih edin ya da sabahları sıradan bir şekilde bir fincan kahve içip birbirinizle eğlenceli bir seans yapın.

ŞEFFAF VE AKTİF İLETİŞİM

İyi iletişim, sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Partnerinizle bu duygusal bağı hissettiğinizde otomatik olarak kendinizi güvende ve mutlu hissedersiniz. Bu nedenle insanların birbirleriyle iyi iletişim kurmayı bırakması stres ve kaygı oluşmasına neden olur.

Ses tonu, duruş, göz teması ve jestleri içeren sözsüz iletişim de çok önemlidir. Bazıları ellere dokunmak, kollarınızı kavuşturmak veya sadece öne doğru eğilmek olabilir.

FİZİKSEL YAKINLIĞI CANLI TUTMAK

Dokunma, insan varlığının temel bir parçasıdır ve beynin gelişimi için sevgi dolu temas açısından önemlidir. İnsanlar arasındaki bağlanmayı ve bağlanmayı etkileyen bir hormon olan oksitosin vücudunuzun seviyelerini artırmaya yardımcı olur.

ÇABA GÖSTERMEK

Eğer ilişkide istediğinizi elde etmeyi bekliyorsanız, o zaman onların duygularına da saygı gösterin ve onlara hak ettikleri sevgiyi ve duyguyu geri verin.

Makul bir alışverişin olduğundan emin olmak için her bireyin kendi payına düşeni yapması gerekir. Partneriniz için gerçekten neyin önemli olduğunu bilmeli, yani iyi niyet inşa etmeli, ona uyum sağlayan ve uyum sağlayan tek kişinin kendisi olmadığı konusunda güvence vermelisiniz.

SORUNLARLA BAŞA ÇIKMAK

Her ilişkide inişler ve çıkışlar olacağının farkına varmak çok önemlidir. İki kişi aynı fikirde olamaz ve her zaman aynı fikirde olamazlar. İnsanlar kişisel kayıp veya mali krizle uğraşmaktan stres ve endişe duygularıyla uğraşacaklardır.

Bazen huysuz bir aksan ve tavırla partnerinizden dışarı çıkmasını ve durumla sessizce ilgilenmesini isteyin. Her zaman bir takım olduğunuzu unutmayın ve birlikte ilerlemeye devam edin, bu da sizi zorlu noktalardan kurtaracaktır.