Aşka inanmayan 3 burç! Onlar için aşk illüzyondan ibaret

Birçok insan aşksız yaşamadığını söylerken bazıları da aşka inanmadığını söyler. İster içsel doğalarından ister deneyimlerinden dolayı aşkı sorgulayan 3 burç var. İşte astrolojiye göre aşkta şüpheli burçlar…

Aşka herkesin değer veriş biçimi farklıdır. Aşka inanmayan burçlar da var ve burçların ilişkileri de bundan etkileniyor.

Günümüzde birçok kişi aşka inanmayı bıraktı. Bu bazılarının doğasından bazılarının da deneyimlerinden kaynaklanıyor. Aşka inanmayan 3 burç öne çıkıyor. Bu haberimiz ilişkilerinizde aşka rehberlik edebilir.

KOÇ BAĞIMSIZ AŞKA İNAT

Aşka inanmayan burçlardan biri de Koç. Bağımsız yapısıyla ortaya çıkan Koç burcu bir şeyin peşinden gitmeyi sever ama sıkıldığı zaman bırakmayı da bilir. Ancak, aşk söz konusu olduğunda, bir rutine girmekten korkabilir. Diyelim ki Koç burcunun harika başlayan ancak ilk heyecanı geçince biten birden fazla ilişkisi oldu. Koç kendine aşkın uzun vadede varlığını sürdüremeyecek bir şey olup olmadığını sorar. Belki de aşkın çok fazla uzlaşma gerektirdiğini düşünüyor.

BAŞAKLARI ŞÜPHE BIRAKMIYOR

Her şeyde mükemmel olan Başak aşkta da bunu aradığından mutlu olamıyor. Başaklar en çok savunmasız olmaktan korkar. Pragmatik ve gerçekçi olmaları aşkı sorgulamalarına neden oluyor. Aşka yargılayıcı bir gözle bakabilir, partnerinizi sürekli tartıp, olması gerektiğini düşündüğünüz şeylerle karşılaştırabilirsiniz. Aldatıldıysanız veya kalbiniz kırıldıysa, "gerçek" aşk diye bir şey olmadığını hissetmeye başlamanız kolaydır.

İDEALİST KOVA

Her şeyi düşünmekten hesaplamaktan aşka izin veremiyor. Her şeyden çok bağımsızlığa ve özgürlüğe sahip olmayı tercih eder ve duygular konusunda tarafsız olma eğiliminde olur. Aşk, hayatta bir dikkat dağıtıcı gibi görünebilir. Tüm dikkatinizi çeken aktivitelerle meşgul olmayı sever. Geleneksel aşk anlayışlarıyla da sorun yaşarlar. Bu yüzden artık aşka inanmayan burçlardan biridir.