Günlük burç yorumları 20 Şubat 2021

20 Şubat 2021 burç yorumları gerginliklere dikkat çekiyor. Günlük burç yorumları ilişkiler hakkında bilgi veriyor. 20 Şubat Cumartesi günü Aslan burcu yeni bir haber alabilir, Akrep burcu parasal kazanımlarla ilgilenebilir. İşte 20 Şubat 2021 burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

20 Şubat 2021 burç yorumları günlük hayata dair yol gösteriyor. Günlük burç yorumları astrolojiye ilgi duyanlar tarafından merak ediliyor. 20 Şubat Cumartesi günü Aslan burcu yeni bir haber alabilir, Akrep burcu parasal kazanımlarla ilgilenebilir. En çok merak edilen konularda burç yorumları sizlerle...

20 ŞUBAT 2021 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Ay tüm gün İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında özel ilişkilerimizde gerginlikler söz konusu olabilir. İletişim konuları ön planda olabilir. Bilhassa eskiden olan problemler tekrar karşımıza çıkabilir. Günün ikinci yarısında ilişkileri düzeltmemiz daha olası gözüküyor.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Ay tüm gün İkizler burcunda ilerliyor olacak. Yakın çevrenle iletişim hâlinde olacağın günlerdesin. Onları bir konuda bir şeyler yapmaya itebilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Parasal kazanımlarınla alakalı olarak iletişime geçmen gereken durumlar söz konusu olabilir. Günün ilk yarısında özel ilişkilerinde gerginlikler söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Fiziksel görünümüne önem verebilirsin bugünlerde.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Huzursuz bir ruh hâli içerisinde olabilirsin. Sabah saatlerinde özel ilişkilerinde zorlanmaların olabilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sosyal çevrenden alacağın yeni haberler var. Seni yakın bir arkadaşın önemli bir konuda ikna edebilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Bugünlerde meslektaşlarınla önemli konularda iletişime geçebilirsin. Ancak Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bugün iletişimine dikkat etmelisin.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hukuksal meselelerinde yeni haberler alabilirsin. Günün ikinci yarısında sanatsal konularda yeteneklerini ortaya koyabileceğin güzel durumlar var.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Hisseli kazanımlarınla ilgili olarak iletişim içerisinde olacaksın bugünlerde. Sabah saatlerinde partnerinle atışmalar içerisinde olabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Ay tam karşıt burcun olan İkizler burcunda ilerliyor bugün. Partnerinle birtakım tartışmalar içerisinde olabilirsin. Bir konuya takılıp kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Çalışma arkadaşların ile iletişiminin ön plana çıktığı bugün birinin bir davranışına takılı kalabilirsin. Ne zamandır aklında olan bir konuda gereken desteği bulacağın, güzel bir gün olabilir.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Çocuklarınla birlikte hareketli bir gün geçirebilirsin. Partnerinle arandaki bir konuda sınırları net şekilde çizmen gereken durumlar söz konusu olacaktır.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Ev içerisinde iletişim konuları ön planda olabilir. Bilhassa eskiden olan problemler tekrar karşınıza çıkabilir. Günün ikinci yarısında ilişkileri düzeltmen daha olası gözüküyor.