Aşk hayatında en zayıf karakterli 3 burç! O burçlar kukla gibi

Zayıf karakterli insanlar duygularına yenik düşer. Çünkü kontrollerini kaybederler ve hisleri beynini yönlendirmeye başlar. Bu kişiler astrolojide de duygular açısından zayıf karakterli olarak öne çıkar. İşte en zayıf karakterli 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astroloji bize her burçla ilgili olumlu özelliklerin yanı sıra kişiliğin olumsuz yanları hakkında da bilgi verir. Astrolojiye göre bazı burçlar aşık olduğunda kuklaya dönüyor ve mantıkları devre dışı kalıyor. Bu kişilere genelde zayıf karakterli deniliyor.

Herkesin ilişkilerde kusurları vardır. Fakat bazıları aşk konusunda hata yapmaya müsait bir karaktere sahiptir. Peki, kim onlar? Zayıf karakterli burçların özelliklerini yazdık.

ZAYIF KARAKTERLİ 3 BURÇ

İlişkilerde herkesin bir olumsuz yanı vardır. Çünkü aşk söz konusu olduğunda tüm burçların dengesi değişir. Fakat bazıları vardır ki aşık olduğunda kuklaya dönüşür. Kim nereye çekerse oraya gider, kendini kaybeder ya da çabuk dağılır.

En kötü özelliklerini bilen burçlar dürtülerini kontrol etmeyi veya kaçmayı iyi bilir. Fakat bilmeyenler ilişkilerinde daima ödün verir. İşte en zayıf karakterli 3 burç...

Balık burcu

Astrolojinin duygu yönünden en zayıf burcudur. Duygularını kabul etme konusunda çok savunmasızdırlar. Duygularını ve kırılganlıklarını ehlileştirmek için ellerinden geleni yaparlar ama bu onlar için oldukça zorludur. Her zaman kendi küçük dünyanızda sıkışıp kalıyorsunuz, hayallerinizde kayboluyorsunuz. Başkaları dikkatinizi çekmeye veya sizi takip etmeye ne kadar çabalarsa çabalasın, her zaman onların elinden kaçmayı ve ortadan kaybolmayı başarırsınız, bu da sizin tuhaf biri olarak ün kazanmanıza neden olur. Duygusal olarak diğer burçlardan çok daha açıksınız, şefkatle dolusunuz ve inanılmaz derecede hassassınız. Çoğu insanın fark etmeyeceği duygusal atmosferdeki küçük değişimler, siz bunu siren sesi ve yanıp sönen ışıklar olarak algılarsınız. Kolayca bunalırsınız ama bir noktada gerçek dünyayla yüzleşmek zorunda kalırsınız.

Yengeç burcu

Aşk söz konusu olduğunda dengeleri değişen Yengeç burcu her konuda uyanık olmasına rağmen burada hassas ve uysal olur. Sevdiklerine duygularını ifade etme konusunda çok savunmasız olabilirler. Birisi onlarla sert bir ses tonuyla konuşursa, Yengeçliler kolayca bozulabilir. Bu yüzden genelde karamsar görünürler. Belirgin huysuzluğunuz sizi kontrolcü ve pasif-agresif yapabilir. Ancak başka birinin morali çok fazla bozulduğunda ve insanlar sizinle nasıl başa çıkacaklarını anlamakta zorlandığında, kabuğunuza çekilirsiniz. Başkaları kendi duygularını bastırırken siz duygularınızın yükünü taşırsınız.

Başak burcu

Detay ve mükemmel odaklı olduğunuz için bir pürüzde kolayca dağılıyorsunuz. Duygular ve aşk da böyle sizin için. Çok ayrıntı odaklı olduğunuz ve hemen hemen her şeyin kontrolünü ele almayı sevdiğiniz için, bazen sinir bozucu bir şekilde en küçük ayrıntılara odaklanan takıntılı bir mükemmeliyetçi olarak ortaya çıkabilirsiniz. Kişisel bakımınızı ihmal etmek anlamına gelse bile, genellikle ayrıntılara gösterdiğiniz bu dikkati iş yerinizi veya size en yakın olanların hayatlarını iyileştirmek için kullanırsınız. Kimse sizden bunu istemese bile her şeyi daha iyi hale getirmek için kendinizi aşırı yormakta ısrar ediyorsunuz. Keskin gözünüz kusurları tespit etmede harikadır, ancak onu birisini durmadan eleştirmek için kullandığınızda, ilişkinize zarar verir.