Aşk hayatında en inatçı 3 burç! Onlar ilişkilerinde burnunun dikine gider

Astrolojiye göre her burcun aşka bakış açısı ve ilişkilerde sorunlarla baş etme durumu farklı. Bazıları inattan partnerini yıldırıyor bazıları da hataya doymuyor. Hatta bu hatalar ömür boyu kalp kırıklığına dönüşüyor. İşte aşk hayatında en inatçı 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde burçların rolü oldukça fazla. Bazen anlam veremediğiniz çıkışlarınızın sebebi burcunuz olabilir. Astrolojiye göre aşk hayatında en inatçı burçların özelliklerini derledik.

Aşkınız söz konusu olduğunda neden bu kadar inatçı olduğunuzu hiç düşündünüz mü? Bunun sebebini astroloji açıklayabilir. Boğa, Kova ve Aslan genellikle Zodyak'ın en inatçı işaretleridir. Kimse için yaşam tarzlarını değiştirmek istemezler. Onlara sonunda haklısın demek kurtarıcı olabilir.

AŞK HAYATINDA EN İNATÇI BURÇLAR

Kova burcu: İlişkilerde kimse kova burcu kadar inatçı olamaz. İlişkilerde sadakati arasalar da mantığından önce aşka inanmak onları çoğu defa hataya sürükler.

Boğa burcu: Zodyak'ın en inatçı burçlarından olan Boğa kimse için yaşam standardını değiştirmek istemez. Bu yüzden kimse onlarla inatlaşamaz.

Aslan burcu: İlişkilerde hep kendi dediği olsun isteyen Aslan burcu karşı tarafı pek önemsemez. Sonra da kendi yaptıklarının hesabını kafasında sorar durur.