Asırların en etkili doğal ilacı! Vücuttaki tüm kimyasalları temizliyor

Vücuda gün boyu besinler nedeniyle giren kimyasaldan kaynaklı biriken kimyasal maddeleri tek seferde temizlemenin yolunu sizler için araştırdık. Zeytinyağı ve limon karışımından elde edilen bu doğal ilaçla vücudunuzu özellikle de karaciğerinizi tertemiz yapabilirsiniz. İşte vücudu temizleyen zeytinyağı ve limon karışımının faydaları...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Biofenoller bakımından zengin olan zeytinyağı doğal ilaç görevi görür. Gün boyu çeşitli besinlerden kaynaklı vücutta biriken kimyasallar ciddi sağlık sorunlarına yol açar. Zeytinyağı da tam bu noktada oldukça etkilidir. Vücutta kimyasal atığı bırakmayan zeytinyağı ve limon karışımı karaciğeri de temizler.

Vücutta adeta temizleme malzemesi olarak kullanılan zeytinyağı ve limon karışımı sindirimden böbreklerin fonksiyonel çalışmasına bile destek olur.

ZEYTİNYAĞI VE LİMON KARIŞIMININ FAYDALARI

Bir yemek kaşığı taze sıkma zeytinyağının içine bir kaç damla limon suyu ekleyip aç karnına tüketin.

Güçlü bir antioksidan olan bu karışım sayesinde vücut köşe bucak temizlenir.

Karaciğerdeki toksinleri atarak karaciğerin yükünü hafifletir.

İçeriğinde yüksek oranda C vitamini barındıran bu karışım sayesinde kandaki şeker oranı dengelenir. Kötü kolesterol seviyesi azaltılır.

Öte yandan sindirim sistemi daha sağlıklı bir şekilde çalışarak kabızlığın yaşanması engellenir. Bağırsaklar daha hızlı hareket haline geçtiğinden kilo verme olayında da yardımcı olur.

Düzenli tüketildiğinde hücrelerin daha hızlı yenilenmesini sağlayarak cildin nem oranını dengeler.

Kuvvetinizi iki katına çıkartacak çay! Tek yudumuyla daha dinç ve güçlü hissedeceksiniz