Asansörde en sevilmeyen 3 insan tipi

Asansör kısa süreli ortak kullanım alanı olsa da bazen denk gelen insanlar sabırla imtihana neden oluyor. İşte asansörde yan yana gelmekten korkulan 3 insan tipi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Hemen hemen herkesin asansörde yan yana gelmek istemediği insan tipi vardır. Bu bazılarının umurunda olmasa da bazıları bu konuda oldukça seçicidir. Öyle ki istediği koşullar gerçekleşene kadar asansör kapısında bekleyen insanlar var. Peki, bu duruma sebep olanlar kimler? İşte asansörde sevilmeyen 3 insan tipi...

1. ASANSÖRE BİNMEDEN HEMEN ÖNCE SİGARASINI SÖNDÜREN TİPLER

Sigara kullanan bazı insanlar kabul etsin ki yürüyen kül tablası gibi. Buna her ne kadar itiraz etseler de bu tip kişiler genelde araca ya da asansöre binmeden hemen önce sigarasını söndürür. Bu tip insanları genelde toplu taşıma kullanırken denk geliriz.

2. ASANSÖRE BİNDİKTEN SONRA PARFÜM SIKAN KİŞİLER

Parfüm çok göreceli bir şey. Özellikle asansörde parfüm sıkmak çok tehlikeli olsa da bazıları asla aldırış etmez. Parfüm sıkan biri ve astımı olan kişiyle aynı asansörde kaldığınızı düşünün. Sağlıklıysanız bile o an sizin de havasızlıktan ve kokudan alerji olma durumunuz yüksek.

3. YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEYEN KİMSELER

Müzik her ne kadar eğlenceli olsa da sizin seçtiğiniz şarkı bir başkasına uygun gelmeyebilir ya da rahatsız edici olabilir.

Erkekler trafikte neden agresif olur?