Artık sizden kaçmayacaklar! Ayak kokusunu emen baharat, ölü deri dökülüyor

Ayak kokusu birçok kişinin yaşadığı can alıcı bir sorun. Ayak kokusunu önlemek için ayakları havalandırmalı. Ancak bazen ne yaparsanız yapın ayaklar kokabilir. İşte tek baharatlık koku önleyen formül...

Karbonat doğadaki en güçlü temizleyicilerdendir. Karbonat aynı zamanda koku önleyicidir. Peki ayak temizliğinde karbonat nasıl kullanılır?

Ayakları dinlendirmek, ağrıları hafifletmek ve düzenli bakımını sağlamak için mükemmel bir çözüm olan karbonat, özellikle uzun süre ayakta kalan kişiler için adeta bir cankurtaran rolü üstleniyor.

Pahalı ürünlerle ayak bakımı yapılsa bile, kronikleşmiş sorunları çözmek oldukça zor olabilir.

Ayaklardaki rahatsızlıkları kökten çözmek için en basit ve ekonomik yöntem karbonat kullanmaktır.

Karbonat, asidik özellikleri nedeniyle mide rahatsızlıkları yaşayan kişiler tarafından maden suyu yerine tercih edilirken, aynı zamanda temizlik ürünü olarak da kullanılmaktadır.

Bu yöntemi keşfedenler çevrelerindeki insanlara da denemelerini şiddetle tavsiye ediyor.

Gün boyu ayakta kalmak zorunda kalanlar için mükemmel bir rahatlama sağlayan karbonat, ayakların ağrılarını hafifletmek ve rutin bakımını yapmak için biçilmiş kaftandır.

KARBONATIN AYAKLARA FAYDASI

Karbonat, doğal bir temizleyici olarak işlev görür. Ayaklarda biriken ölü deri hücrelerini ve kiri temizlemeye yardımcı olabilir, bu da daha temiz ve pürüzsüz bir ayak yüzeyi sağlar.

Karbonat, kötü kokuları emme yeteneğine sahip olduğundan, ayaklarda oluşan rahatsız edici kokuları azaltabilir ve ferah bir his sağlayabilir.

Ayaklara karbonat dökmek, mantarı azaltır.

Karbonat, açık yaraların temizlenmesinde ve iltihapların azaltılmasında yardımcı olabilir.