Arkalarından dönen oyunlar gün yüzüne çıkıyor! Kova, Başak, Akrep iş ve aşk şansları dönüyor

30 Ekim 2023 günlük burçları Astrolog Özlem Recep kaleme aldı. İkizler burçları nazara gelme potansiyeline sahipler. Oğlak burçları iş hayatlarında hareketli dakikalar geçirebilir. İşte Astrolog Özlem Recep'ten 12 burca özel yorumlar...

Koç burçları bu sıralar her duyduğuna inanmamalı. Akrepler bugün kazalara açık. Dikkatli olmalılar. Peki burçları aşk, iş, evliliğe dair hangi sürprizler bekliyor? İşte yanıtı...

30 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇLARI

Koç: Sevgili Koç, kardeşlerinin ya da akrabalarının önemli bir rahatsızlık haberini duyabilirsin. Maddi kaynaklarla ilgili atılım yaparken kredi oranlarını ayarlaman iyi olabilir. Özel hayatında olan pek çok şeyle ilgili önemli bir karar aşamasından geçebilirsin. Her duyduğuna inanmaman önemli, yalan konuşan ve abartan kişiler bulunuyor.

Boğa: Sevgili Boğa, kendini ifade ederken zaman zaman değişen tutumlar gösterebilirsin. Maddi kaynaklarınla ilgili gelişmeler içini rahatlatabilir. Evliliğin, eşin, arkadaşların ya da ilişkinle ilgili tam olarak karşı taraftan ne bekliyorsun anlatmak isteyeceksin.

İkizler: Sevgili İkizler, gün içerisinde yorgun enerjiler altında zaman zaman kendini hissedebilir, sanki tüm işler sana kalmış gibi görebilirsin. Bazen koşturmacaların arasında kendi sağlığın için durmayı ve kendine dönmeyi bilmek önemli. Ayrıca nazara açıksın. İş hayatı için önemli atılımlar yapmadan önce bugün şartlar tam oturmadı bekle.

Yengeç: Sevgili Yengeç, özel hayatınla ilgili olan gelişmeleri hakkında gizli olman iyi olabilir. Arkandan dönen bazı oyunlara karşı da uyanık olmalısın. Kim ne kadar neyi hak ediyor acaba? Kimseye bir şey sorma sadece hislerini takip etmen önemli. Gerçeklerle karşılaşman iç güdülerin aracılığıyla olacak. Çocukların varsa sana ihtiyaçları bulunuyor.

Aslan: Sevgili Aslan, yerini yurdunu değiştirmek isteyebilirsin. Ailenin içinde gelişen bazı konular seni yorsa da hayata dair aldığın ve alacağın kararlarda ne istediğini bilerek ilerlemen önemli. Anne tarafından bir büyüğünün son günlerde sana ihtiyacı olabilir, haberin olsun.

Başak: Sevgili Başak, iş seyahatleri ve organizasyonlarını planlamak için fırsatlar seninle birlikte. Alacağın haberler karşısında sessizliğini bozmak istemeyebilirsin. Özellikle iş hayatın açısından sana rakip olabilecek yakın gibi görünen ama yakın olmayan kişilere karşı dikkatli olmalısın.

Terazi: Sevgili Terazi, yurtdışı, vize ve pasaport işlemleri için harekete geçmek isteyebileceğin bir gün. Para kazanmak adına yabancı şirketler ya da yabancılarla görüşmeler yapmak için fırsatların bulunuyor. Maddi kaynaklarını etkileyecek önemli bir konu bulunuyorsa temkinli olman iyi olur.

Akrep: Sevgili Akrep, ani gelişecek kazalara açıksın, dikkatli olmak kadar kazaya ve belaya karşı okuyacağın dualar da sana iyi gelecektir. Özel hayatınla ilgili zaman zaman aklın karışsa da bugünlerde ani gelişen konular karşısında akışta olmak isteyeceksin.

Yay: Sevgili Yay, çevrendeki pek çok kişi isminden bahsediyor olacak. Hayatın adına yaptığın adımlarda zaman zaman kararsız kaldığın çok konu oldu. Geçmişin pişmanlıklarını şimdi ilişkine yansıtma ve bırak kim seni ne kadar hak ediyorsa onunla olmalısın.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatın adına koşturman gereken önemli bir gün. Ancak bazı konuların sonuçlarını alamayabilirsin. Yurtdışı toplantı ve gezilerini planlamak isteyebilirsin. İş arkadaşlarınla yapacağın bazı organizasyon ve geleceğe yönelik kararlar adına her söz verilenin gerçekleşmeyeceğini bilmek önemli.

Kova: Sevgili Kova, kariyerin adına hız kazanacağın ve sürpriz gelişen konular sayesinde ismini duyuracağın bir gün. Çocuklarının sana ihtiyaç duyuyor. Özel hayatınla ilgili mutlu olduğun bir zaman diliminden geçerken, çevrendeki kişilerin beraberliğinle ilgili çarptırıcı davranışları seni zorlayabilir.

Balık: Sevgili Balık, kendi kabuğuna çekilmek isteyeceğin bir gün. Ancak bazı içsel düşüncelerin zaman zaman yanlış yargılara sebep olabilir. Ailenin bazı problemlerini de üstüne fazla mı alıyorsun? Evini değiştirmek ve taşınmak istiyorsan sürpriz gelişecek konular oluşacak haberin olsun.

Sevgilerimle

Özlem Recep