Ardına bakmayan yolcular… İlişkilerde tereddütsüz çekip giden 4 burç

Giden mi sürgün, kalan mı? Bu soru şarkılarda bile soruldu, yanıtlar çeşitli elbette. Hatta en zoru ‘gitmeden sürgün olmak' diye bilinir.

Aksam.com.tr

Belgin Özdemir

Bir de kolaylıkla kafa valizini hazırlayıp yola koyulanlar vardır. Arkalarına bile bakmazlar. Tereddüt etmeden çıkıp giderler...

İşte sizi hayatından çıkarmaktan çekinmeyen ve kolayca giden 4 burç:

KOÇ

Savaşçıdır Koç ama kalıp mücadele edecek ve kendine acı çektirecek ölçüde değil. Bağları kesmek için iki kez bile düşünmezler. Maceraperest ve rekabetçi yönleri de gitmelerini kolaylaştırır.

İKİZLER

İçlerinde merak ve en az iki kişilik barındıran İkizler, hızlarını ruh hallerine ve ilişkilerine de yansıtırlar. Çok yönlü kişilikleri, maceracı yönleri ve değişimi seviyor olmaları zaten onları hep yolcu yapar.

ASLAN

Sevilmeyi seven Aslan, gururunu fazla önemser. Sadık diye bildiğimiz bu burçtaki insanlar, değersizlik hissettiği anda basitçe sonlandırabilirler her şeyi. Ve pratik bir şekilde, yeni krallık aramak için yola koyulurlar.

AKREP

Derinlikli bir his dünyası olan Akrep, hemen her şeyi çok kişisel olarak algılar ve tetiktedir. Kendini güvensiz bir yerde bulduğu an, gitmek şöyle dursun, kaçar. Gemileri kolayca ateşe verebilecek potansiyeldedir.

Hangi filmi izlesem? İşte burcunuza göre film önerileri

Yenilik tehlikelidir ve güzeldir! En değişken 3 burç