Diyette bu besinleri tüketin! Hızlı kilo verdiriyor

Diyet menülerinde bazı besinler tok tuttuğu gibi kilo vermeyi kolaylaştırıyor. Bunun için protein ve lif oranı yüksek besinler şart. İşte diyet menüsünü kolaylaştıran besinler…

Diyet menülerinde hem faydalı hem de tok tutan besinlere yer açmak gerekiyor. Kuru yemişler protein, lif ve kalp sağlığına fayda sağlayan diğer bitki bileşiklerini de sağlayan yüksek yağlı gıdalardır. Bu yüzden diyet yapıyorsanız kuru yemişlere mutlaka yer açın.

DİYETTE KURU YEMİŞİN FAYDALARI

Kuru yemişler dengeli miktarda protein, lif ve sağlıklı yağlar içerir. Diyetlerde iyi bir atıştırmalıktır.

Araştırmalar, kuruyemiş yemenin metabolik sağlığı iyileştirebileceğini ve hatta kilo kaybını destekleyebileceğini göstermiştir.

Bazı çalışmalar ise kuruyemiş yiyen insanların , yemeyenlere göre daha fazla besin alma ve daha sağlıklı bir kiloda olma eğiliminde olduğunu göstermiştir.

Kuru yemişleri tüketirken herhangi bir yüksek yağlı yiyecek gibi, sadece tokluk noktasına kadar yediğinize dikkat etmeniz gerekir. Bu nedenle, amaç kilo vermekse porsiyon boyutlarınıza dikkat edilmelidir.

İlk başta bir avuç tuzsuz fındık yemeyi deneyin ve yaklaşık 15-20 dakika sonra nasıl hissettiğinizi görün. Hala aç hissediyorsanız, bir avuç daha deneyin ve sindirmek için kendinize biraz zaman verin.

İbn-i Sina siğil ve cilt lekeleri için bu çiçeği önerdi! Anında yok ediyor

Kişilik testi neden mutsuz olduğunuzu söylüyor