Antikanser besinler! Kabuğuyla tüketin

Bazı besinlerin kanser hücrelerini öldürdüğü çalışmalarla kanıtlanmıştır. İşte herkesin sofrasında olması gereken antikanser besinler…

Besinler içerdiği etken maddeler nedeniyle kansere karşı koruyucudur ve tedavi edicidir. Fakat faydaları için tüketimine özen gösterilmelidir. Ispanak, havuç, karalahana gibi beta karoten deposu olan besinler özellikle kansere karşı koruyucudur.

ANTİKANSER BESİNLER

Domates: Faydasını görmek için kabuklu tüketmek gerekir. Zeytinyağı ile tatlandırabilirsiniz.

Limon: C vitamini kanser hastaları için önemli. Limonda da bol miktarda var. Özellikle limon kabuklarını sakın atmayın. Tükettiğiniz besinlere limon kabuklarını rendeleyebilirsiniz.

Yeşil çay: Yeşil çay kanser hücrelerine karşı etkilidir. Fakat tansiyon hastalarının dikkat etmesi gerekir.

Sarımsak: Kansere karşı koruyucu olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Sarımsağın faydasından yararlanmak için döverek, ezerek tüketin. Kavurmayın.

Zerdeçal: Antikanser baharatların başında gelir. Bu noktada birçok bilimsel çalışma var.

Avokado: Antikanser besinler arasında avokadonun yeri çok güçlüdür. Bunun dışında kalbe iyi gelir ve toksinleri de atar.