Anneci erkekler ilişkilerinde nasıl olur?

Birçok kadın ilişkilerde kayınvalidesiyle eşi arasında kalmaktan korkar. Bu yüzden anneci erkeklerden pek hoşlanmazlar. Peki, bu durum ilişkileri nasıl etkiler? Gelin birlikte bakalım...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Annesine düşkün erkeklerin evlendikten sonra davranışlarının değişip değişmediği kadınlar tarafından hep merak edilir. Hatta birçok kişi annesine çok düşkün olan erkeklerden uzak durur. Peki, anneci erkekler ilişkilerinde nasıl olur?

Annesine düşkün erkekler eşini savunmayı pek beceremez. Genelde arada kalır ve en son her iki tarafı da kendi hâline bırakır. Bazı eşler de ara yol bulmaya çalışırken çok yıpranır.

Anneci erkeklerin büyük bir kısmı evde eşinin her şeyi annesi gibi yapmasını bekler. Özelikle "Annemin yemekleri" seremonisi bitmez ve kadınlar bu durumdan hiç hoşlanmaz.

Anneci erkekler eşiyle bir karar alsa bile bunu annesiyle paylaşmadan duramaz. Mutlaka bir şekilde annesine anlatmanın yolunu bulur.

Kadınlar kıyaslanmaktan hiç hoşlanmaz. Bazı erkekler de annesiyle eşlerini kıyaslamaya bayılır. Durum böyle olunca ilişkiler de tartışmalar yaşanır.