Anne olmak için doğmuş 3 kadın burcu

Annelik kutsal ve ömürlük bir görevdir. Anne olmak ise herkesin harcı değildir. Peki hangi burcun kadınları anne olmak için doğmuşlardır. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu... İşte en anaç 3 kadın burcu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Anne olmak merhamet ve şefkat duygularının nirvanada olduğu bir durum. Anaç kadınlar ise anneliğe daha yatkın oluyor. Peki hangi burcun kadınları dünyaya adeta anne olmak için gelmişler? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu... İşte en anaç 3 kadın burcu...

ANAÇ 3 KADIN BURCU

KOÇ: Koç burcu kadını özgürlüğüne çok düşkün olsa da yavrusu için çok şeyden feragat edebilir. Fedakar, korumacı, eğlenceli bir anne olur. Yavrusuna düşkündür.

YENGEÇ: Yengeç burcu kadını inanılmaz sorumluluk sahibidir. Evladıyla ilgilenmeyi sever. Evini sahiplenir. Bu nedenle yengeç burcu kadınından harika bir anne çıkar.

ASLAN: Aslan burcu kadını mücadelecidir. Yavrusu için yaşar. Bir ömür evladının arkasında durabilir. Rekabetçi aslan evladının da en iyi olması için çabalar.

Mavi Dolunay etkileyecek! Bu tarihlere dikkat