Anka kuşu gibi küllerinden doğan 3 burç! Yıkıldılar ama ayağa kalkmayı unutmadılar

Uzun süredir sürekli kaybeden bazı burçlar son günlerde Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğmayı planlıyor. Bu 3 burç ufak çaplı bir yıkılma yaşasalar da ayağı kalkmayı unutmadılar. Astrolojide en güçlü burç olarak seçilen bu burçlar hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Anka kuşu gibi küllerinden doğan 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Mitolojik bir kuş olan Anka kuşu diğer ismiyle Zümrüdüanka'dır. Yanarak ölen ve küllerinden yeniden doğan bu kuş mitoloji tarihinden gücü simgeler. Astroloji verilerinde de tıpkı Anka kuşu gibi gücünü hiç yitirmeyen düşseler de yeniden küllerinden doğan 3 burç var. Bu yüzden onların hayata karşı gücü Anka kuşunun küllerinden yeniden doğuşuna benzetilir.

Uzun süredir içinde yaşadıkları sıkıntılara rağmen bu burçlar yine ayağı kalktı. Onların azmi ve başarısı herkes tarafından görülmese de kendi kendilerine kazandıkları bir savaşın tam ortasında yer alıyorlar.

ANKA KUŞU GİBİ KÜLLERİNDEN DOĞAN 3 BURÇ!

ASLAN BURCU

İlk sırada yer alan Aslan burcu içindeki gücü her zaman ortaya koyar. Sürekli olarak darbe alsa da o yana yana yeniden ayağa kalkmayı unutmadı. Aslan burçları yaklaşık bir kaç yıldır sürekli olarak kaybettiler ancak 2023 yılı onların yeniden piyasaya çıkmalarını sağlayacak. Aldıkları darbelerle daha güçlü ve dirençli oldular.

AKREP BURCU

Akrep burçları hiç bir zaman pes etmediler ama çok yıkıldılar. Kabuklu burçlardan biri olan Akrep burcu, kaybettiği her an yenilenmeyi unutmadı. Sürekli olarak bir savaşın ortasında yer aldığını unutmayan Akrep burcu şimdi küllerinden yeniden doğuyor.

YENGEÇ BURCU

2023 yılı Yengeç burcu için bir çıkış noktası oldu. Artık verdiği sabrın meyvelerini toplayacak ve kaybetmekten uzaklaşacak. Yengeç burçlarını en çok yoran şey ise en yakınlarının nankörlükleri oldu. Yengeç burcu için bu savaş bu kez yalnız devam edecek.

Son günlerin en huzursuz 3 burcu! Her gün yastık yorgan ağlıyorlar