Anında 38 bedene düşüren 5 kıyafet hilesi! Ünlüler böyle zayıf görünüyor

Birkaç kıyafet hilesiyle 38 beden gibi görünebilirsiniz. Özellikle belini ince göstermek isteyenler bu kıyafet hilelerini kullanıyor. Hangi kıyafete hangi korse gider, bedene göre nasıl pantolon seçilir? gibi soruların cevabını bulabileceğiniz 38 beden moda tüyoları haberimizde...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Doğru korse, aksesuar ya da kullandığınız üstiyer... Kıyafetler sizi kilolu da zayıf da gösterebilir. Anında 38 bedene düşmek sizin elinizde. Giyindiğiniz kıyafetin deseninden rengine kadar her detay bedeni farklı gösteriyor. İşte 38 beden gösteren 5 kıyafet hilesi...

BELİ İNCE GÖSTEREN 5 KIYAFET HİLESİ

1. Yanlış korse seçimi fit göstermez. Bel korseleri beli ince göstermek için iyi bir tercih. Burada önemli olan vücudunuza göre doğru korseyi seçmek.

2. Çizgili kıyafetler seviyorsanız dikey çizgili modeller seçin.

3. Tek renk giyinin ya da renk bloklarından faydalanın. Göz yanılsamasıyla belinizi 3 beden ince gösterebilirsiniz.

4. Yüksek bel etek ve pantolon da kurtarıcıdır.

5. V yakalı üstüyerleri tercih edin. V yaka boyu daha uzun gösterir ve minik bir kemer belinizi daha ince gösterir.

DOĞRU KORSE NASIL SEÇİLİR?

Kadınlarda ve erkeklerde korse türü değiştiği gibi kıyafete göre de değişir. Etek korse, şort korse, külot korse, göbek toparlayıcı korse, body korse gibi birçok çeşit bulunuyor.

Korsede doğru beden seçmek önemli. Korselerin, mutlaka pamuklu ve nefes alan kumaşlardan üretilmesi gerekiyor. Aksi takdirde terleme nedeniyle ciltte tahriş, alerji ve mantar gibi rahatsızlıklara yol açabiliyor.

Yeterince sıkı olmayan, düşük kalitede malzemeden üretilmiş korseler vücudu olması gerektiği gibi toparlayamıyor. Bu nedenle istenilen sıkı ve fit görüntü meydana gelmiyor.