Animeler moda oldu! İşte 2023 yılının yaz makyajı trendi: Douyin

Asya ülkelerinde yaygın olarak kullanılan anime makyajı douyin, 2023 yılının yaz modasına damga vuracak. Şimdilerde sosyal medyada en çok kullanılan trend bu makyaj hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte 2023 yılının yaz makyajı: Douyin...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Japonca sevimli anlamına gelen Douyin makyaj, animelerde sıklıkla kullanılır. Utangaç sevimli şeker kız havası veren bu makyaj şimdilerde gerçek hayata da uyarlandı. Enerjisi yüksek kızları simgeleyen bu makyaj 2023 yılının yaz aylarına damga vuracak. Şimdiden sosyal medyada en çok yapılan bu makyajın efektleri bile var.

Sade görünen bu makyajı birçok sosyal medya fenomeni kullanmaya başladı. Makyajın en püf noktası ise ultra parlaklık ve canlılıkla yapılır.

İŞTE 2023 YILININ YAZ MAKYAJI TRENDİ: DOUYİN

Öncelikle yüzünüze baz uygulayıp yüksek kapatıcılığı olan bir BB krem kullanın. Ardından elmacık kemiklerinize ve çene altınıza yuvarlak daire ile parlaklık uygulayın.

Gümüş, gold ve bronz tonlarda parlatıcılar kullanın. Göz kapağından çevresine kadar yüksek oranda ten rengine uyumlu bir far uygulayın.

Kirpik dibine ince bir eyliner uygulayın. Kirpiklerinizi ayırarak rimel sürün. Kaş renginizi açıp yukarı doğru tarayın. Kaş şekillendirici kullanın.

Dudak çevresine uçuk pembe ile çerçeve yapın. İçine parlatıcı sürün.

Dolgun bir dudak görünümü ve elmacık kemik dolguluğu oldukça önemlidir.

2023 yılının ilkbaharına eşlik edecek deri ceketler! Şimdi büyüleme zamanı