Ameliyatsız, mide botokssuz! 15 kilo eriyen Nurgül Yeşilçay zayıflama sırrını paylaştı

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni bir forma girdi. Sağlıklı bir şekilde kilo veren Nurgül Yeşilçay zayıflama sırlarını paylaştı. İşte detaylar...

Nurgül Yeşilçay fazlalıklarından kurtuldu. Peki yağlarından zayıflayan ünlü oyuncu nasıl inceldi? İşte yanıtı...

Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Yeşilçay, sosyal medyada hakkında çıkan "30 günde 17 kilo verdi" iddialarına cevap verdi.

"2 YILDA 15 KİLO VERDİM"

Yeşilçay, sosyal medyada kendi hakkında yapılan paylaşımları gördükten sonra sessizliğini bozarak bir mesaj yayınladı. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından bir gönderiyi paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"Arkadaşlar, 30 günde 17 kilo vermek gerçekçi bir hedef değil! Ben 2 yılda 15 kilo verdim ve bu süreç oldukça zorlu oldu. Hatta ilk aylar hiç vermeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun."

KİLO VERME SIRRINI AÇIKLADI

Bu açıklamanın yanı sıra, Nurgün Yeşilçay daha önce 2 ayda 15 kilo vermesinin sırrını paylaşmıştı.

Gece yatmadan önce yemek yememeye dikkat ettiğini ve aralıklı beslenme planı uyguladığını belirtmişti. Bir röportajında şu şekilde konuşmuştu:

"Arkadaşlar, gerçekten aç kaldım ve başlangıçta bu oldukça zorlayıcıydı. Gece yatmadan dört saat önce yemeği bırakıyorsunuz, sabah kalktıktan sonra da dört saat boyunca aç kalıyorsunuz ve sonra yemek yiyorsunuz. Tatlı ve çikolata gibi yiyeceklere de mümkün olduğunca az ve dikkatli tüketiyorsunuz."