Altını seven 3 burç

Altın hem hediyelik hem de yatırımlık. Peki, kimler altın alsanız mutlu olur? İşte altın seven 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Altın seven burçları bir araya getirdik. Toplum tarafından her ne kadar "Kim altın sevmez" dense de kabul edelim ki bazılarımız biraz daha fazla seviyoruz. Altını takı olarak seven de var yatırım aracı olarak seven de var. İşte altın seven 3 burç...

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN-21 TEMMUZ)

Değerli şeylere para harcamayı seversiniz. Kaliteli şeylere fazla para harcayabilirsiniz ancak paranızı korumakta önemlidir. Altına yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yapı olarak da eskilerin metotlarına önem veren ve geleneksel olanı doğru bir bulan bir yapınız olabilir. Haliyle sizin için en uygun yatırım alanı her zaman için güvenilir olan altın olabilir.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ-23 AĞUSTOS)

Aslan burcu ya da Aslan yükselen olarak altın ve değerli taşlar her zaman sizin en çok ilginizi çeker. Pırlanta, altın ve gümüş takılar, yakut ve bunun gibi diğer değerli takıları almak ve bir kenarda zor günler için saklamak size mantıklı gelebilir.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT-20 MART)

Para biriktirebilme konusunda çok fazla istikrar sağlayamayabilirsiniz. Hoşlandığınız bir şey olduğunda genellikle onu almak istersiniz ve pek hesap yapamayabilirsiniz. Ancak bu süreçte kenarda biraz paranız varsa muhtemelen elinizin altında veya banka hesabınızda tutmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda vade ya da altın gibi alanlarda da mevcut yatırımınızı değerlendirmek akıllıca olabilir.

Parasının değerini bilen 3 burç

Kuaföre gitmeden 3 malzemeyle kolay saç maskesi tarifi

Kadınlarla erkeklerin mantık algısını ayıran 3 davranış