Alina Boz gelinliğiyle yürekleri hoplattı! En çok konuşulan sahne oldu

Yaygın hayatı kısa sürmesi beklenen Bir Peri Masalı dizisinde Alina Boz, gelinliğiyle dengeleri değiştirdi. Son bölümdeki düğün sahnesi izleyenleri ekrana kitledi. İşte Alina Boz'un yürek hoplatan gelinliği ve fiyatı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Başrollerinde Tora Emir Tekin ve Alina Boz'un yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi bitti bitecek derken muazzam bir atağa geçti.

Geçtiğimiz gün 9. bölümüyle ekranlara gelen Bir Peri Masalı dizisinde Zeynep karakterini oynayan Alina Boz, gelinliğiyle nefes kesti. Özel tasarım gelinliğin fiyatı ise dudak uçuklattı.

ALİNA BOZ'UN GELİNLİĞİ VE FİYATI

Dizinin her bölümde birbirinden farklı kıyafetler giyen Alina Boz, kombinleri en çok arananlara yerleşti. Dünyaca ünlü markaların ofis şıklığı kombinleriyle ekrana gelen Zeynep, son olarak özel tasarım gelinlikle şoke etti.

Her bir kombini ortalama 50 bin TL değerinde olan Alina Boz, gelinlikle ise bunu abarttı. Zarif ve ince vücut hatlarına uygun olan gelinlik hayranlarını mest etti. Son yılların en trend olan saç topuzunu tercih eden Alina, gelinlikteki kabartıyı ön plana çıkarttı.

En çok dikkat çeken ise gelinliğin beyaz olmaması oldu. Kırık beyaz ve beyaz arası olan tonları tercih etmesi trendleri yakından takip ettiğinin göstergesidir. Gelinliğin fiyatı ise 3.500 dolar yani yaklaşık 65 bin TL olduğu iddia edildi.

Ünlülerin sokak modası! Demet Özdemir ve Pınar Deniz zirvede

Ünlü oyuncu Ezgi Eyüpoğlu üzerindeki servetle ateş etti! Ortalığı karıştıran paylaşımlara imza attı