Akşam yemeğinde 3 besine yer açın! Sindirimi kolaylaştırıyor

Akşam yemeği sindirimi ve kilo almayı etkiliyor. Özellikle akşam yemeğini geç saate bırakmamak gerekiyor. Uzmanlar, sofrada proteinlere yer açılması gerektiğini belirtiyor. İşte sindirimi çalıştıran yiyecekler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Sindirim sistemi ikinci beyin olarak tanımlanıyor. Çünkü buradaki bir şeyler ters gidince vücudun bütün dengesi bozuluyor. Peki, sindirimi kolaylaştıran besinler neler?

Akşam yemeğinde doğru besinlerle bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz. Hem bağışıklığı güçlendiren hem de sindirimi kolaylaştıran besinleri bir araya getirdik.

SİNDİRİMİ KOLAYLAŞTIRAN 3 BESİN

1. TURŞU: Sindirim sistemini güçlendiriyor ve metabolizmayı hızlandırır. Özellikle etin yanında lahana turşusu, salatalık turşusu ve pancar turşusu önerilir.

2. YOĞURT: Hem bağırsak florasını hem bağışıklık sistemini güçlendirir. Yağ yakımını hızlandırır ve kemikleri güçlendirir. Kanser riskini düşürür.

3. TAM BUĞDAY EKMEĞİ: Kilo almak istemiyorsanız beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeğini tüketin. Sindirimi kolaylaştırır ve tansiyonu düşürür. Tüm bunların yanında cilde de faydalıdır.

Doğuştan inatçı 3 burç

Negatif kalori kilo aldırmıyor! Yemeklere mutlaka ekleyin