23-29 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları yayında! Akrepleri gergin, yengeçleri fedakâr bir hafta bekliyor!

23-29 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları ilgiyle takip ediliyor. Sağlığın önemli olacağı bir sürece giriyoruz. 23-29 Ağustos haftasında Koçlar görüşmelerle dolu bir haftaya giriyor, Yengeç burcu fedakârlık yapmak durumunda kalabilir. Akrepleri ise gergin bir hafta bekliyor. İşte 12 burç için 23 Ağustos-29 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

Astrolojiye göre hareket edenler planlarını yapmadan önce 23 Ağustos-29 Ağustos 2021 burç yorumlarını araştırıyor. Peki, bu hafta neler olacak, kimler için riskli bir hafta olabilir?

23 AĞUSTOS-29 AĞUSTOS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

23 Ağustos günü Güneş Başak burcuna geçiyor. İşlerimizle ilgili detayların ve sağlık konularının çok daha önemli olacağı bir sürece giriyoruz. Dolunay sonrasında Ay küçülme fazında ilerliyorken kilo vermek ve bir şeyleri bırakmak adına enerjiler uygun olacaktır. İşte Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu için 23-29 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasında Ay Balık burcunda başlıyoruz. 23 Ağustos günü Güneş Başak burcuna geçiyor. İşlerinizle ilgili yapılandırma sürecinin yoğun olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Dolunay sonrasında Ay küçülürken vazgeçmek istediğiniz şeyleri bırakmak adına enerjiler uygun olacaktır. Hafta ortasında Ay sizlerin burcunda ilerliyor olacak. Bireysel konularınız önem kazanabilir. Perşembe günü enerjileri gergin olabilir. Cuma ve cumartesi günleri sahip olduğunuz kaynakları korumaya dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Pazar günü ise iletişimin yoğun olacağı, sosyal medya üzerinden görüşmelerinizin fazla olacağı bir gün olabilir. Bununla birlikte iştahınızın da çok fazla arttığına şahit olabilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim...

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına sosyal çevre ilişkilerinizin yoğun olacağı bir şekilde giriyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri arka planda yürütülen işler nedeniyle sinirleriniz gergin olabilir. Sizin haberiniz olmadan yapılanlar canınız sıkılabilir. Cuma günü itibarıyla Ay sizin burcunuza geçiyor olacak. Kendinize odaklanacağınız ve hayatınızdaki önemli noktaları yeniden yapılandıracağınız günlerde olacaksınız. Bilhassa cuma günü Ay Küçülen ay fazında ilerlerken gökyüzü sizlere yaptıklarınızı sunmanız açısından bir fırsat sunuyor olacak. Pazar günü akşam saatlerinde Ay burç değiştiriyor ve parasal kazanımlarınızla ilgili olarak görüşmelerinizin öne çıkacağı bir gün sizleri bekliyor olacak. Hepinize iyi haftalar dilerim.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 23 Ağustos haftasına kariyerinizle ilgili konulara odaklanarak giriyor olacaksınız. Aynı zamanda Güneş'in de Başak burcuna geçişiyle birlikte evinizle ilgili konuları daha ciddiyetle ele almanızı gerektirecek bir aylık önemli bir sürece de giriyor olacaksınız. Çarşamba ve perşembe günü enerjiler zorlayıcı olabilir. Ani kararlar almaktan ve yıkıcı olmaktan imtina etmelisiniz. Cuma günü Ay arka alanınıza geçecek. Çok fazla müdahale etme şansınızın olmayacağı birtakım işler etrafınızda dönüp durabilir. Ay'ın burcunuza geçeceği pazar günü akşamı ile birlikte bireysel konularınız ön plana çıkabilir. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına uzak akrabalarınızla ilgili birtakım fedakârlıklar yapmak durumunda kalarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda Güneş'in pazartesi günü Başak burcuna geçmesiyle birlikte yakın çevrenizle ilgili konulara daha ciddiyetle yaklaşmanız gereken bir aylık bir sürece de giriyor olacaksınız. Hafta ortasında Ay Koç burcunda ilerliyor olacak ve gergin enerjilerde olabilir. Bilhassa üst ve otorite figürleriniz ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonuna doğru kariyerinizden elde ettiğiniz gelirinizi korumaya dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Pazar günü arkanızdan dönüp duran birtakım dedikodular kulağınıza çalınabilir veya sizin arka plandaki konuşmalarınız istemeden de olsa birilerinin kulağına gidebilir. Bu anlamda dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına hisseli kazanımlarınız ile ilgili konulara odaklanarak başlıyor olacaksınız. Ay bu hafta küçülme fazında ilerliyor olacak, haliyle kilo vermek isteyenler adına destekleyici enerjiler var. Hafta ortasında eşinizin yakın çevresi ile ilgili konularda gerginlikleriniz söz konusu olabilir. Otoritenizi sarsmaya çalışan birtakım konuşmalar canınızı sıkabilir. Hafta sonuna doğru kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bir şeyleri daha stabil hale getirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü akşam saatlerinde sosyal çevrenizle olan internet üzerinden görüşmeleriniz yoğun bir şekilde akabilir. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak burçları ve yükselen burcu Başak olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına girişte ikili ilişkilerinizle ilgili birtakım fedakarlıklar yapmanızı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortasında ortak paylaşımlarınızla ilgili konularda partnerinizle gerginlikler meydana gelebilir. Bununla birlikte cuma günü Ay Küçülen ay fazında ilerlerken gökyüzü sizlere yaptıklarınızı sunmanız açısından size bir fırsat sunuyor olacak. Pazar günü kariyerinizle ilgili konularda çevrenizden kişilerle iletişime geçmeniz gerekebilir. Hepinize güze ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi burçları ve yükselen burcu Terazi olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasında Ay Balık burcunda başlıyoruz. 23 Ağustos günü Güneş Başak burcuna geçiyor. Arka plandaki konularınızla ilgili yapılandırma sürecinin yoğun olacağı bir haftaya giriyorsunuz. Dolunay sonrasında Ay küçülürken vazgeçmek istediğiniz şeyleri bırakmak adına enerjiler uygun olacaktır. Hafta ortasında Ay karşıt burcunuzda ilerliyor olacak. Bu süreçte ikili ilişkileriniz önem kazanabilir. Perşembe günü enerjileri gergin olabilir. Cuma ve cumartesi günleri sahip olduğunuz ortak kaynakları korumaya dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Pazar günü ise iletişimin yoğun olacağı, sosyal medya üzerinden görüşmelerinizin fazla olacağı bir gün olabilir. Aynı zamanda iştahınızda çok fazla artabilir. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep burçları ve yükselen burcu Akrep olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına çocuklarınızla olan ilişkilerinizin yoğun olacağı bir şekilde giriyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri iş yerinizde meydana gelecek olan olaylar nedeniyle sinirleriniz gergin olabilir. Sizin haberiniz olmadan yapılanlar canınız sıkılabilir. Cuma günü itibarıyla Ay karşıt burcunuza geçiyor olacak. Partnerinize odaklanacağınız ve birlikteliğinizdeki önemli noktaları yeniden ele alacağınız günlerde olacaksınız. Bilhassa cuma günü Ay Küçülen ay fazında ilerlerken gökyüzü sizlere yaptıklarınızı sunmanız açısından önemli fırsatlar sunuyor olacak. Pazar günü akşam saatlerinde Ay burç değiştiriyor ve ortak kazanımlarınızla ilgili olarak görüşmelerinizin öne çıkacağı bir gün sizleri bekliyor olacak. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay burçları ve yükselen burcu Yay olanlar, 23 Ağustos haftasına evinizle ilgili konulara odaklanarak giriyor olacaksınız. Aynı zamanda Güneş'in de Başak burcuna geçişiyle birlikte kariyerinizle ilgili konuları daha ciddiyetle ele almanızı gerektirecek bir aylık önemli bir sürece de giriyor olacaksınız. Çarşamba ve perşembe günü enerjiler zorlayıcı olabilir. Ani kararlar almaktan ve yıkıcı olmaktan imtina etmelisiniz. Cuma günü Ay'ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte işinizle ilgili konulara odağınızı çevirebilirsiniz. Ay'ın karşıt burcunuza geçeceği pazar günü akşamı ile birlikte ikili ilişkilerinizle ilgili konularınız ön plana çıkabilir. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına yakın çevrenizle ilgili birtakım fedakârlıklar yapmak durumunda kalarak başlayabilirsiniz. Aynı zamanda Güneş'in pazartesi günü Başak burcuna geçmesiyle birlikte uzak çevrenizle ilgili konulara daha ciddiyetle yaklaşmanız gereken bir aylık bir sürece de giriyor olacaksınız. Hafta ortasında Ay Koç burcunda ilerliyor olacak ve gergin enerjilerde olabilir. Bilhassa otorite figürleriniz ile olan ilişkilerinize dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonuna doğru çocuklarınızla ilgili konular sizin için öne çıkabilir. Pazar birtakım dedikodular kulağınıza çalınabilir ve bunlar sizi rahatsız edecek türden olabilir. Çevrenizdeki insanlarla ilgili dikkatli olmanızda yarar var. Hepinize iyi haftalar dilerim.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova burçları ve yükselen burcu Kova olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına parasal kazanımlarınız ile ilgili konulara odaklanarak başlıyor olacaksınız. Ay bu hafta küçülme fazında ilerliyor olacak, haliyle kilo vermek istiyorsanız gökyüzü enerjileri sizleri destekliyor. Hafta ortasında yakın çevreniz ile ilgili konularda gerginlikleriniz söz konusu olabilir. Otoritenizi sarsmaya çalışan birtakım konuşmalar canınızı sıkabilir. Hafta sonuna doğru evinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Ev ve yuva alanlarınızla ilgili bir şeyleri daha stabil hale getirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü akşam saatlerinde sosyal çevrenizle olan internet üzerinden görüşmeleriniz yoğun bir şekilde akabilir. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık burçları yükselen burcu Balık olanlar, 23 ve 29 Ağustos haftasına girişte Ay sizlerin burcunda ilerliyor olacak. Haliyle bireysel konularınızla ilgili konular öne çıkabilir. Sizden birtakım fedakârlıklar yapmanızı isteyen kişiler çevrenizde yer alabilir. Hafta ortasında başkalarından beklediğiniz paralarla ilgili konularda iş yaptığınız kişilerle aranızda birtakım gerginlikler meydana gelebilir. Bununla birlikte cuma günü Ay Küçülen ay fazında ilerlerken gökyüzü sizlere yaptıklarınızı sunmanız açısından size bir fırsat sunuyor olacak. Pazar günü ev ve yuva alanlarınızla ilgili konularda çevrenizden kişilerle iletişime geçmeniz gerekebilir. Hepinize güze ve sağlıklı bir hafta dilerim.

YENİ BİR İŞ BAŞLATMAMAMIZ GEREKEN ZAMANLAR

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

23 - 29 AĞUSTOS 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

24 Ağustos 2021 12.12 24 Ağustos 2021 21.57

27 Ağustos 2021 00.14 27 Ağustos 2021 07.27

29 Ağustos 2021 17.58 29 Ağustos 2021 19.42