Akrep Yeniayı geliyor! Astrolog açıkladı! İşte haftalık burç yorumları! Akrepler kârlı, Oğlaklar şanslı

28 Ekim-3 Kasım 2024 haftalık burç yorumları Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. Peki, bu hafta burçları neler bekliyor? Akrep Yeniay'ı banka, kredi, faiz ve yapılandırmalarını ilgilendiren konular, ameliyatlar, yer altı kaynakları, madencilik ve ruhun aydınlanması yolculuğunda kendini fark edeceği olaylara işaret ediyor. Akrep Yeniayı 15 gün etkileyecek. İşte 12 burç için haftalık burç yorumları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

28 Ekim-3 Kasım 2024 haftalık burç yorumlarının gündemi Akrep Yeniayı. Çünkü bu Yeniayın etkileri 15 gün sürecek.

Astrolog Özlem Recep haftalık burç yorumlarında Akrep Yeniayının maddi konulara işaret ettiğini açıkladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu mutlu olsun. Bayrağımız birlik ve beraberliğin içerisinde yüz yıllar boyunca dalgalanacak, coşkuyla, neşeyle, onur ve gururla.

28 EKİM-3 KASIM 2024 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bu hafta 1 Kasım tarihinde gerçekleşecek Akrep Yeniayı enerjisi önümüzdeki 15 günü etkileyecek. Hayatınızda küllerinizden yeniden doğmak istediğiniz her türlü konu sizinle birlikte olacak. Akrep Yeniay'ı banka, kredi, faiz ve yapılandırmalarını ilgilendiren konular, ameliyatlar, yer altı kaynakları, madencilik ve ruhun aydınlanması yolculuğunda kendini fark edeceği olayları yaşatacaktır.

Koç: Sevgili Koç burcu, Akrep Yeniay'ı maddi kaynaklarınızı kredi giderlerini yapılandırmak, parasal kaynaklarla ilgili eşinizin bütçesinde değişecek konuları ilgilendirebilir. Önümüzdeki 15 gün ameliyat olma ya da önemli bir rahatsızlık atlatıyorsanız iyileşme sürecine girebilirsiniz. Aile içindeki konular adına zorlu bir hafta gibi görünüyor. Ailenizi ihmal etmeyin. İş hayatınızda dışarıdan görünüşünüzü zorlayacak konulara vesile olacak kişilere karşı temkinli olmak gerekebilir. Merkür'ün Yay burcuna Pazar günü geçişiyle birlikte yolculuklar gündeme gelebilir. Evliliğinde sıkıntı yaşayanlar boşanma süreçlerini hukuksal bir aşamaya geçirebilir. Eğitim hayatınızdaki konular hızlanabilir.

Boğa: Sevgili Boğa burcu, Akrep Yeniay'ı ilişkiler anlamında sizi mutlu edecek. Özel hayatınızda evlenme hazırlıkları yapabilirsiniz. Bu dönem tanıştığınız kişi ileride gelecek vaat eden biri olabilir. Hayat yolculuğunuzda ilişkinizde problem yaşadığınız konular gündemdeyse toparlanmak, olayların yön değiştirmesi için gerekli konular oluşabilir. İsminizi pek çok yerde duyurmak istiyorsanız önümüzdeki 15 günü kaçırmayın. Davet, organizasyonlar ve dostlarınızdan oluşan önemli toplantılar sırasında tüm gözler sizin üzerinizde olacak. Haftanın genelinde trafikte dikkatli olmalısınız. Aynı zamanda önemli sırların açığa çıktığı bir dönem olabilir. Konuştuklarınızın sonradan size zarar vermemesi önemli. Sosyal medya hesaplarınızın da ayrıca güvenliğinden emin olmanız iyi olabilir. Merkür'ün Yay burcuna Pazar günü geçişiyle birlikte bazı ticari anlaşmalar yapabilir. Önemli bir borcun altına mal alımı için girecek olabilirsiniz.

İkizler: Sevgili İkizler burcu, Akrep Yeniay'ı çalışma hayatınızda yenilenecek enerjileri size getirebilir. Bu dönem içerisinde yeni iş görüşmeleri, iş hayatınızda sizi ileriye götürecek yeni projeler sizinle birlikte olabilir. Sağlığınızı merkeze koymanız gereken önemli bir dönemden geçerken beslenme düzeninizi dengelemek isteyebilirsiniz. Haftanın genelinde maddi konularla ilgili risklere çok dikkat etmelisiniz. Size bu akıştaki gezegen geçişi para harcatacak. Bunu ihtiyacınız olan konuları yapılandırarak geçirmeniz iyi olabilir. Pazar günü Merkür'ün Yay burcuna geçişiyle ilişkileriniz gündemde olacak. Hayatınızdaki kişiyle yolculuk planları yapabilirsiniz. Özel hayatınızda kalbinizi kıpırdatacak önemli karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

Yengeç: Sevgili Yengeç burcu, Akrep Yeniay'ı özel hayatınızı tam anlamıyla derinden etkileyecek yeni bir sürecin içerisine girdiğinizi gösteriyor olabilir. Haftanın genelinde ilişkiler alanındaki zorlu konular, hayatınızdaki kişinin sorumluluklarının zorluğu, belki de yerleşim yerinizle ilgili kafa karışıklıkları gündemdeyken, beraberliğinizin nereye gittiğini açık açık konuşabilirsiniz. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçecek. İş hayatınızla ilgili konularda önemli sözleşmeler, size rakip olabilecek takım arkadaşları gündeme gelebilir.

Aslan: Sevgili Aslan burcu, Akrep Yeniay'ı aile içindeki dengeleri toparlamanız için size güzel destekler verebilir. Bu dönem aile içinde hastalık yaşayan birileri varsa ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Akrep Yeniay'ı yuvanızın içindeki dengeleri düzenlemek isteyeceğinizi anlatıyor. İhmal ettiğiniz ev işleri gündemde olabilir, çocuklarınızı merkezinize koyabilir, evi dekore etmek, ev eşyası için bir borca girmek isteyebilirsiniz. Haftanın genelinde iş hayatınızdaki krizleri iyi yönetmeli, iş yerinizde ya da evinizde oluşabilecek tamiratlar gündeme gelebilir. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçiş yapıyor olacak. Kısa seyahatleriniz, akrabalarla toplantılar, bol telefon konuşmaları, eğitim hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.

Başak: Sevgili Başak burcu, Akrep Yeniay'ı sizi ikili ilişkinizde net olmak istediğiniz ne varsa gündeme gelecek. İlişkiler adına önemli görüşmeler yaşatabilir. Önemli itiraflar karşısında kalabilirsiniz. Evinizi taşımak isteyebilirsiniz. Akrep Yeniay'ı yolculukları aktifleştirecek. Bu hafta dikkatli olmanız gereken konu çevrenizdeki kişilerin manipülasyonları olabilir. Dışarıdaki kişilerin hayatınızı etkileyecek olması sizi zorlayabilir. Yerinizi, yurdunuzu değiştirmek istediğiniz bir dönemden geçiyorsanız bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığına önem vermeniz gerekir. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçiş yapıyor olacak. Ailenizin içi çok önemli olacak. Eşya toparlama, yer değişikliği planları gündeme gelebilir. Aileniz için bir yolculuğun içinde kendinizi bulabilirsiniz. Rahim ve üreme kanallarıyla ilgili operasyonlar gündeme gelebilir.

Terazi: Sevgili Terazi burcu, Akrep Yeniay'ı maddi kaynaklarınızın artışını sağlayacak. Gelir artışınız açısından oluşan fırsatlar gündeme gelebilir. Haftanın genelinde iş hayatınızdaki krizleri dengelemeniz oldukça önemli. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçiş yapıyor olacak. maddi kaynaklarınızla ilgili sözleşmeler gündeme gelebilir. Seyahat planları içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Eğitim hayatıyla ilgili önemli sınav ve projeler aktifleşebilir.

Akrep: Sevgili Akrep burcu, kendinizi yenilemek için destekleneceğiniz enerjiler sizinle birlikte. Dış görünüşünüz, kıyafetleriniz, saç renginiz değişebilir. Botoks ve iğneli tedavilerden geçebilirsiniz. Haftanın genelinde dikkat edilmesi gereken konular mahkemesel süreçler, akraba gerginlikleri, uzak yolculuklar sırasında karşılaşabilecek krizler gündeme gelebilir. Eğitim öğretim hayatınızda eğitmenlerinizle iletişime dikkat etmelisiniz. Yurt dışında yaşıyorsanız ya da çıkmak istiyorsanız bazı engeller oluşabilir. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçiyor. Maddi kaynaklarla ilgili potansiyelleri değerlendirebilir. İş hayatınızda bazı önemli atılımlarla para kazanabilirsiniz.

Yay: Sevgili Yay burcu, sizden saklanan ne varsa fark edeceksiniz. Bu dönem zihninizi kurcalayan ne varsa cevaplarını alacağınız enerjiler gündeme gelebilir. Özel hayatınızda yaşanılan gelişmeleri saklı yaşamak isteyebilirsiniz. Bazen her şeyi zaten ortaya dökmek iyi değildir. Haftanın genelinde dolandırılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Paranızla ilgili atılımlarda borçlarınızın arttığını fark edebilirsiniz. Önemli bir ameliyat ya da operasyon geçirme ya da tedavi süreçlerini planlama döngüsüne girebilirsiniz. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçiyor. Kendinizi göstermek istediğiniz konuları, hayattan beklentilerinizi net bir şekilde ortaya koymak için önemli bir zaman dilimi.

Oğlak: Sevgili Oğlak burcu, Akrep Yeniay'ı göçme fikirlerini gündeme getirebilir. Başka bir memlekete gitmek, düzen değiştirmek isteyebilirsin. Yaptığınız işlerle gündeme gelebilir, isminizden bahsettirebilirsiniz. Ödül törenleri, kendinizi kalabalıkların arasında bulacağınız şahane enerjiler bulunuyor. Hafta genelinde ilişkileriniz adına gerginlikler bulunuyor. Dostlarınız bir anda düşmana çevrilebilir aman dikkat. Merkür Pazar günü Yay burcuna geçiyor. Hisleriniz kuvvetlenecek ve rüyalarınız aktifleşecek. Bu dönem eşinizin önemli bir ameliyatı gündeme gelebilir. Özel hayatınızda bazı problemler yaşanıyorsa geleceğe dair planlarınız adına sessiz kalmak isteyebilirsiniz. Bu dönem işaretleri takip edin, aradığınız sorular radyoda çalan bir şakı, tabelada yazan bir yazı, tanımadığınız bir kişinin söyledikleri belki de aradığınız soruları cevaplamanıza ilahi sistemden gelen bir yanıt olabilir.

Kova: Sevgili Kova burcu, Akrep Yeniay'ı iş hayatınızda yeni bir döngüye gireceğinizi, önemli kariyer fırsatlarını ve güçleneceğiniz bir dönemi anlatabilir. Bu süreçler para kazanma döngülerinize destek verebilir. Haftanın genelinde iş hayatınızla ilgili yapılanmalarda temkinli adımlar atmalı, köklü değişiklikler sırasında riskleri iyi analiz etmelisiniz. Sağlığınızı ihmal ettiğiniz konularla ilgili önemli kontroller gerekebilir. Merkür Yay burcuna geçiyor. Uzak seyahat planları gündeme gelebilir. Yolculuklar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz.

Balık: Sevgili Balık burcu, Akrep Yeniay'ı sizi soğuk Satürn'ün yalnızlığından biraz çıkaracak. Eğlenceli organizasyonlar içerisinde bulunabilir, uzun yolculuk planları yapabilir, devlet ve bankaları ilgilendiren konularla ilgili atılımlar yapabilir, önemli bir eğitim ya da yurtdışını ilgilendiren atılımlarla ilgili fırsatları oluşturmaya başlayabilirsiniz. Haftanın genelinde çocuklarınızın problemlerini önemsemeniz gerekebilir, bazı çıkmazlar bulunuyorsa pediatri ya da okulun rehberlik sisteminden destek alabilirsiniz. Parasal konularda özellikle borsadaki gelişmeler sırasında hırslanmamak, temkinli olmak iyi olabilir. Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Şirket açmak, iş hayatında terfi görmek, aileden destek göreceğiniz konular aktifleşebilir.