Akrep, Oğlak, Balık tüm ışıklar sizin için açık! Günlük burç yorumlarını okumadan yola devam etmeyin

Günlük burç yorumları 16 Ekim 2023 tarihi için araştırılıyor. Bugünün şanslı burçları Akrep, Oğlak ve Balık burcu. Peki, ama neden? Bugün Koç burcunun gündemi maddi konular, Terazi burcuna sürpriz var. İşte 16 Ekim burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

16 Ekim burç yorumlarında günün şanslıları Akrep, Oğlak, Terazi ve Balık burcu. Peki, bu burçlar neden şanslı? Burç yorumları kimlere güzel mesaj veriyor?

Burç yorumları aşk, sağlık, ekonomi ve iş hayatı açısından araştırılıyor. Hatta birçok kişi gününü burçlara göre planlıyor. 16 Ekim burç yorumlarının gündemi maddiyat ve iş hayatı. Bazı burçları ise sağlık haberleri bekliyor. İşte 16 Ekim günlük burç yorumları...

16 EKİM BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, maddi kaynaklarına destek olacak projelerin yanı sıra ortaklı işler ya da eşinizin finansal durumuyla ilgili eline geçecek olan maddi kaynakların artabilir. Bu parayı elde tutmak önemli. Bugün gayrimenkul alımları için kredi başvurusunda bulunmak isteyebilirsiniz ya da önemli bir borcunu yapılandırmak isteyebilirsiniz. Eşinin sağlık sıkıntısı bulunuyorsa ilgilenmen önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, ilişkilerinizde zaman zaman hararet yaşasan da gün içerisinde aslında terazinin kefesine koyup düşüneceğin ve karşı tarafa hak vereceğin konular zihninden geçebilir. Krizleri yönetebilirseniz gelecekle ilgili planlarda destekleneceksiniz. Ailenden gelen desteği arkana alarak ilerlemen önemli.

İkizler: Sevgili İkizler, çalışma hayatınız, eviniz ya da iş yerinizdeki düzenlemelerin ve günlük koşturmalarının aktif olduğu bir gün. Her şeyin düzenli ve titiz olmasını isterken özellikle iş hayatın adına zorlandığınız konularla ilgili planlamalar yapmak sizin için önemli olabilir. Sağlık sıkıntınız bulunuyorsa rahatlayacaksınız.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aşk hayatınız zaman zaman krizlerle dolu olsa da gün içerisinde gelişecek olan konular sizi mutlu edecek. Bu belki geçmişten gelen birinin kapıyı çalması olabileceği gibi belki de geçmişle ilgili bir hesaplaşmanın kapanmasıyla ilgili bir sürece de girmiş olabilirsiniz. Çocuklarınızın sağlığına özen göstermeniz gereken bir günden geçiyorsunuz haberin olsun.

Aslan: Sevgili Aslan, aile yaşantınız ya da evliliğiniz içindeki bazı sıkıntılar bulunuyorsa birbirinize kenetlenmek isteyeceğiniz bir günden geçebilirsiniz. Her şeyi yakıp, yıkmak kolay gibi görünse de ilişkinizde konuşarak halledeceğiniz enerjiler sizinle. Belki bir yer değişikliği ya da bu hafta sonuna doğru kısa bir tatil ikinize de iyi gelebilir.

Başak: Sevgili Başak, kısa seyahat araları ya da kendinize ayıracağınız bir mola bugün size iyi gelebilir. Belki yoğun çalışıyorsunuz belki izin yapabilecek durumda değilseniz eğer ki bu günü yakın arkadaşlarınız, kardeşiniz, yakın akrabalarınıza ayırabilirsiniz. Geçmişten gelen problemler bulunuyorsa çözümleyebilirsiniz. Maddi kaynaklarla ilgili artış ve sözleşme aşamaları da gündem konularınız olabilir.

Terazi: Sevgili Terazi, bugün ufak sürprizlere ve hediyelere kalbinizi açın derim. Maddi kaynaklarla ilgili harcamalar gündeminizde olabilir ancak gelen parasal kısmetleri de iyi değerlendirmelisiniz. Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız güzellikleri kimseyle paylaşmamanızı öneriyorum. Bazı sırlar bulunuyorsa gün içerisinde ortaya çıkabilir.

Akrep: Sevgili Akrep, bugün kazalara açıksınız, dikkatli olmalısınız. Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir ve imaj tazeleyebilirsiniz. Bu sürecin içerisinde marjinal değişikliklerden kaçınmak iyi olabilir. Davet, organizasyon ve çeşitli etkinlikler içerisinde bulunmak isterken çevrenizdeki kişilerden destek alacaksınız. Kendinizi göstermek istediğiniz her alanda şans sizinle.

Yay: Sevgili Yay, özel hayatınızla ilgili gün içerisinde arkanızdan oynanan oyunlara karşı dikkatli olmalısınız. Anlam veremediğiniz konular bulunuyorsa taşların yerine oturduğu bir süreç olacak. İş hayatınız hareketlenirken, kendinizi göstermek için hazırlık yapacaksınız.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kalabalık organizasyonların içerisinde bulunmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınız içerisinde yerine oturmayan taşlar zihninizde dönüp dolaşıyor olabilir. Bazı kişiler geçmişte kalması sizin için iyi olabilir. Geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak istiyorsanız karşınıza çıkacak yeni maceralar belki de sizin için daha iyi olabilir. Kariyer hayatınızda ışıklar sizin için yanıyor.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatınız adına hareketli bir gün. İş ve aile dengesini oturtacağınız bir süreçten geçerken kariyer hedeflerinizi belirlemek oldukça önemli. Sağlığınızla ilgili sıkıntılar bulunuyorsa çözmek oldukça önemliyken, zaman zaman işin içinden çıkamadığınız düşüncelere hakim olmalısınız.

Balık: Sevgili Balık, tatil molası isterseniz güzel enerjiler sizinle birlikte. Yakınlarınızı görmek ya da hiç bilmediğiniz bir yere tatile gitmek ruhunuza iyi gelebilir. Taşınma kararı alabilirsiniz. İlişkileriniz güçlenirken, düşünceleriniz adına net olmanız geleceğe yönelik adımları sağlam atmanıza vesile olabilir. Bugünlerde sesinizi duyurmak istediğiniz pek çok proje için şans sizden yana haberiniz olsun.

Kadınların en çok para kazandığı meslekler! Bir meslek var ki birçoğu öyle zengin oluyor