Akrep depresif, Aslan tutumlu, Oğlak kariyer odaklı! Aşk ve evlilik kapıyı çalabilir

Astrolog Özlem Recep 28 Şubat 2024 günlük burçları kaleme aldı. Boğalar dost gibi görünen gizli düşmanlara dikkat etmeli. Akrepler sinir ve stres seviyelerini korumalı. Peki bugün burçları neler bekliyor?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Astrolog Özlem Recep'in günlük burç yorumlarını takip edenler buraya! Ay bugün boşlukta sabırlı olmakta fayda var. İş, para ve kariyer yolculuğunda burçları neler bekliyor?

Sevgili Dostlarım,

Ay tüm gün boşlukta. Yürümeyen işler için aceleci olmamak önemli görünüyor. Gökyüzünde Güneş, Satürn, Merkür kavuşumu bulunuyor. Zorlandığınız alanlar her neyse acil plan yapmalısınız. Mart ayı itibariyle gündeminiz buralar olacak.

28 ŞUBAT 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, beraberliğinde beklentilerini açık dille getirme vakti. Sağlığına dikkat etmelisin.

Boğa: Sevgili Boğa, iş hayatında yürümeyen projeler için ısrarcı olmamalısın. Kalabalıklar arasında dost gibi görünen kim varsa dikkat.

İkizler: Sevgili İkizler, sevgilinle vakit geçirmek için şahane bir gün. Kariyer konusunda kadersel süreç başlıyor.

Yengeç: Sevgili Yengeç, aile ve yuvan içinde gün içerisinde kalmak ruhuna iyi gelebilir. Dualardan destek almalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, arkadaşlarınla sohbet gün içerisinde en iyi yapabileceğin aktivite. Maddi kaynaklarına karşı dikkatli olmalısın.

Başak: Sevgili Başak, maddi kaynaklarını elinde tutmalısın. İlişkilerin açısından ciddi anlamda eleştiriliyorsun.

Terazi: Sevgili Terazi, kendini yorgun ve halsiz hissedebilirsin. Sağlığına özenmelisin.

Akrep: Sevgili Akrep, gerekirse sakinleştirici ve meditasyon tekniklerinden yararlanmak gün içerisinde ruhuna iyi gelebilir. Aşk hayatın adına zorlamamak bazen bırakmak en güzeli.

Yay: Sevgili Yay, kalabalık gruplarla temas et, bugün hiç görmediğin arkadaşlarınla vakit geçir derim. Ailen için üzüldüğün ne varsa biraz daha zorlanabilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, kariyerini ön plana çıkaracak olan kişilerle sohbet edip zemin hazırlamak iyi olabilir. Düşüncelerin arasından çıkamadığın ne varsa yüzleşmeler görünüyor.

Kova: Sevgili Kova, ilahi olan bugün seninle. Dualarının karşılığını alabilirsin. Maddi konularla ilgili zorluk biraz daha devam etse de dayanmalısın.

Balık: Sevgili Balık, negatif enerjilerden korunmak için dualara sarılmalısın. Kemik, diş ve kan değerlerine dikkat etmen önemli.