Akrep burçlarını ne bekliyor? Eylül ayında bunlara dikkat…

Eylül ayının ilk haftasında akrep burçları yenilikçi, sıra dışı ve farklı yönlerini ortaya koyabilir. Sosyal konularda akrep burçları aktif bir tutum sergileyebilir. Ancak dikkatli olmaları da gerekiyor. İşte akrep burcuna dair detaylar…

23 Ekim- 22 Kasım tarihleri arasında doğan akrep burçlarını eylülün ilk haftasında yoğun bir enerji bekliyor. Bu hafta aşk, sağlık, aile, kariyer ve para konularında akrep burçlarında birtakım hareketlilik var.

AKREP BURCU KENDİNE ÖNEM VERMELİ

Akrep burcu tek başına olmaktan korkmuyor gibi görünse de iç dünyasında aynı fikirde olmayabilir. Akrep burçları kendini bastırmak, farklı göstermek için bir çaba harcamak yerine olduğu kişiyi iyileştirmek, güzelleştirmek için çaba harcaması daha akıllıca olacaktır. Bugün akrep burcu kendisine yardımcı olacak insanlar olduğunu görebilir. Ama akrepler öncelikle kendisine ilk adımı atmalı.

AKREP BURCUNUN BAŞARILI OLACAĞI MESLEKLER

Yönetici, organizatör, endüstri lideri, komutan, satış yöneticisi, müdür, operatör, dişçi, teknik mühendis, gazeteci, kimyacı, müzisyen, müzik aletleri yapımcısı, tamirci, yazarlık, denizci, havacı, sosyal hizmetler uzmanı.

AKREP BURCUNUN OLUMLU ÖZELLİKLERİ

Güçlü duygular, gaye sahibi olma, düş yeteneği, durumları önceden sezme yeteneği, kararlılık.

AKREP BURCUNUN DİKKAT ETMESİ GEREKENLER

Akrep burcu olan kişilerin dikkat etmesi gereken noktalar zayıf yönleridir. Peki akrep burcunun zayıf yönü nelerdir?

* Akrep burcu genel olarak duygusal olup sevdiklerine karşılıksız güvenirler. Saygı duyduğu kişileri asla kırmaz ve hayır demezler.

* Akrep burcu olan kişiler genelde bağımlılıklarından kolay vazgeçemezler. Genel anlamda hemen hemen her konuda gerek iş hayatı olsun gerek ise aşk hayatı olsun akrep burçları çok kıskanç olurlar.