Akrebin şansı dönüyor, Yengeç yorgun, Terazide ve Kovada para fırsatı! 2 Kasım 2023 burç yorumları

Astrolog Özlem Recep 2 Kasım 2023 burç yorumlarını kaleme aldı. Peki, bugün günlük burç yorumlarının gündeminde neler var? Akrebin şansı dönüyor, Yengeç yorgun, Terazide ve Kovada para fırsatı var. Yani bazı burçların iş hayatında yüzü gülerken bazılarına da sürpriz kapılar açılacak. İşte 2 Kasım burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Günlük burç yorumları 2 Kasım 2023 tarihi için önemli bilgiler veriyor. Bugün bazı burçların gündemi sağlık bazılarının kariyer. Akrebin şansı dönüyor, Yengeç yorgun, Terazide ve Kovada para fırsatı görünüyor. Koçlar ise aşka hazır. Günlük burç yorumlarında 12 burç için farklı konular gündemde.

2 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Astrolog Özlem Recep 2 Kasım burç yorumlarında aşkı, parayı, ilişkileri ve iş hayatını kaleme aldı. Bugün projelerin hız kazanacağı, parasal desteklerin ve sürprizlerin olacağı bir gün olabilir. Haberler bizden fırsatları görmek sizin elinizde. İşte 2 Kasım 2023 burç yorumları...

Koç: Sevgili Koç, kendini yalnız hissediyorsan en yakınlarınla kalabalıklaşacağın bir gün. Koç hanımefendileri için bebek planların bulunuyorsa gün içerisindeki enerjiler hamile kalmana destek verebilir. Aile içinde etkinlikler, evi dekore etmek, eşten destek görmek için de güzel enerjiler seninle birlikteyken, iş hayatından gelecek olan maddi destek seni biraz rahatlatabilir. Özel hayatın açısından kalbin boşsa acıların bitiyor, yeni sürece hazırlan derim.

Boğa: Sevgili Boğa, ilişkilerinde çürük elmaları ayıklarken gün içerisinde alacağın haberlerle birlikte hayatında kalan kim varsa iyi ki diyeceksin. Sana değer veren o eş ya da sevgili, arkadaş, dost her kimse haberler gelecek ve belki de kısa seyahat planları yapabilirsin. Çevren genişlerken katılacağın organizasyon, seyahat ya da eğitim planları içerisinde kendini göstermen için ayrıca destek alabilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi kaynaklarının artacağı, iş hayatın için projelerinin hız kazanacağı güzel bir gün. İş hayatında önüne çıkan engellerin seni yormasına izin verme. Bunların simülasyon olduğunu bil ve nereye odaklanır, emek verirsen çözümlenir bunları öncelikle planla. Sağlığını toparlamak için de fırsatların oluşacak. Gün içerisinde minik hediyeler kapına gelirken kimse sana bir şey almadıysa kendine hediye almayı dene ve bereketinin artışını keyifle izle.

Yengeç: Sevgili Yengeç, güne yorgun enerjilerle başlamış olsan da kendini göstermek için fırsatlarının oluştuğunu görmek mutluluk verici. Belki bir kaç zamandır kendini yalnız hissettin ya da bir kaç zamandır çocukların, ailen ya da kendin biraz sıkıntıdaydın, endişeliydin kim bilir? Çocuklarından destek görürken uzak şehirlere gitme ya da tatil planı yapabilirsin. İş hayatında ünlenmek istediğin projeler için fırsatların oluşabilir. Aşk hayatında mevcut beraberliğin varsa birbirinize kenetlenerek ve aşkın tadına doyacak bir gün yaşayabileceğin gibi bir konu daha var. Eğer ki yalnızsan çevrene iyi bak derim çünkü belki de aradığın kişi yakınlarında.

Aslan: Sevgili Aslan, ruhsal anlamda sezgilerinin arttığı bir günü yaşıyor olabilirsin. Ruhunu yoran kim ve ne varsa arka plana atıp dinlenmek isteyebilirsin. Hayatının içinde biraz gizli ve gizemli olmayı tercih edeceğin bugün beraberliğin açısından da bir dönüm noktasından geçebilirsin. Özel hayatını kimseyle paylaşmaman gereken günlerden geçerken bazı şeyleri gizemli yaşamak güzel hissettirebilir.

Başak: Sevgili Başak, kalabalık davetler, akraba ziyaretleri, organizasyonlar ve haberleşmeler gündeminde olabilir. Dernekler, sponsorlu işler, yurt dışı ve yabancılardan destek alacağın bu süreç içerisinde kendini yormadan sadece çevrenle yapacağın pek çok şey bulunuyor. Yolculukların ve beklenmedik haberleşmelerin gündeminde olacağı bugün aynı zamanda ilişkilerinde etkileniyor olacak. İlişkilerin açısından kalabalık ortamlarda ya da aile soyundan gelen kişilerin beraberliğini eleştirmeleri ya da bazen yalnızlığını eleştirmeleri gibi durumlar yaşanabilir. Her şeyi kenara atıp kariyere odaklanıp, ilişkindeki ya da yalnızlığındaki sınavı anlayarak ilerlemen önemli.

Terazi: Sevgili Terazi, kariyer hayatın için önemli bir gün. Yükselmek istediğin projeler hız kazanırken, para enerjisinin artması da ruhunu mutlu edebilir. Maddi anlamda aşırı harcamalarının yerine gelecek olan para akışı seni rahatlatabilir. Çalışma hayatındaki bazı zorlukların üzerine gitme vakti. İş hayatın adına zorluk yaşadığın kim varsa arkada bırakarak ilerlemen önemli.

Akrep: Sevgili Akrep, çok yoruldun, sıkıldın ve önemli sınavlardan geçtin. Belki de bazı sıkıntıların hala devam ediyor ya da hayata dair çok emek veriyorsun. Şimdi arkana yaslan ve eğer ki haklıysan ve çok emek verdiysen ilahi bir destek sana geliyor. Dönmez şansım dediğin ne varsa sürpriz şekilde gelişecek olaylarla seni bulabilir. Uzak tatiller, taşınma, yer değiştirme, tayin ya da yurt dışı iş gezileri için güzel vakitler.

Yay: Sevgili Yay, doğum, ameliyat ya da önemli bir rahatsızlık geçiriyorsan iyileşeceksin ve hızlıca toparlayacağın bir gün haberin olsun. İş hayatın açısından zarar ettiğin konular bulunuyorsa canını sıkma. Bugün gelişecek olan iş fırsatları seni rahatlatabilir. Borçlarını hızlıca toparlamana vesile olabilir. Hayatında şu an neler oluyor bilmiyorum, belki yalnızsın belki de zihninde acabaların bulunuyor. Ne olursa olsun, zihnin karışık olsa da hayatında şuan birisi varsa birlikte akışta özel zaman geçirmen seni mutlu edebilir. Hayata karşı teslim olmak bazen iyidir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, ilişkilerinin gözler önünde olacağı bir gün olabilir. Hayatındaki kişiyle gelecek planı yapmak ve hayata aynı doğrultudan bakmak ruhuna iyi gelebilir. Kimseyle birlikte değilsen gün içerisinde birine artık şans vermek isteyebilirsin. Çürümüş bir beraberliğin bulunuyorsa noktalayıp, arkadaş olarak ilerlemek ve hayata kalbini açmak da iyidir. İş hayatın açısından çevren genişliyor ve para kazanma enerjin artıyor. Ev almak ya da taşınmak istiyorsan gönlüne göre bir ev gün içerisinde karşına çıkabilir.

Kova: Sevgili Kova, çalışma hayatın destekleniyor, para kazanç kapıların artıyor. Zorlukların içerisinden geçtiğin ne varsa akışta çözümlenecek. Günlük hayatın, sağlık ve maddi sıkıntıların ya da kendini içsel anlamda yorduğun konular bitiyor. Gün içerisinde geleceğe dair atacağın adımlarda arkandaki gücü hisset ve sessizce ilerle. İş hayatın açısından gelişecek olan sürpriz misafirler ve toplantılar sana yol kat ettirecek.

Balık: Sevgili Balık, aşk hayatındaki uyum, ahenk ve mutluluk ruhuna çok iyi gelebilir. Geçmiş problemleri çözmek için destek görürken kendini sıkıntıya soktuğun ne varsa çözüm yolları seninle birlikte. Kalbin boşsa bugün o kişiye şans vermek isteyebilirsin. Gün içerisinde çocuklarını ilgilendiren özellikle eğitim ve yurtdışı kaynaklı konular hakkında da beklediğin haberler gelebilir. Yaptığın iş ya da projeyle ilgili ünlenmek istiyorsan reklam ve pazarlama kampanyalarıyla birlikte fırsatlar seninle.

Kişilik testi içinizdeki fesat beni ortaya çıkarıyor! Resimdeki hayvanı sadece zeki olan görüyor