Akciğerleri 24 saatte tertemiz yapıyor! Bu besin adeta doğal ilaç

Akciğerler yeterli oranda temizlenmedikçe riskli hastalıklara davetiye çıkarır. Virüs ve bakterilerin vücutta ilk olarak yerleştiği yerlerden biri olan akciğerler vücudun yaşam merkezidir. Doğada bazı besinler akciğerler için tam bir ilaç deposudur. İşte akciğerleri 24 saatte temizleyen karışım...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Vücudun en çok hasar alan organı akciğerler yeterli miktarda temizlenmediğinde kansere yol açabilir. Bu da geri dönüşü olmayan bir sağlık sorunudur. Akciğerlerin en hızlı temizlenmesinin ilacı ise doğada bazı besinlerde mevcuttur. Yüksek oranda antioksidan madde içeren bu besinler düzenli tüketildiğinde 24 saat içerisinde akciğerleri baştan sona yeniliyor.

Akciğerlerin ilk günkü gibi işlevsel olmasını sağlar.

İŞTE AKCİĞERLERİ 24 SAATTE TEMİZLEYEN KARIŞIM...

KEREVİZ KARIŞIMI

Tam bir antikanserojen besin olan kereviz; maydanoz ve limonla yapılan karışım sayesinde vücutta biriken serbest radikalleri temizler. Akciğerin mukoz yapısını yenilemeye destek olur ve bronşlardaki balgamı söker atar.

KEÇİBOYNUZU ÇAYI

Toksin savar olan keçiboynuzu, toksinleri idrar yoluyla atar. Akciğerlerde virüs ve bakterilerin yer etmesini engelleyen keçiboynuzu çayı çok güçlü bir iltihap kurutucu olduğundan uzmanlar günde bir bardağın tüketiminin yeterli olacağını vurguluyor. Keçiboynuzu çayına bir iki damla limon sıkıldığında içerisindeki C vitamini maddesinin etkinliğini artırır.

SARIMSAK

Bir organ temizlenecekse ilk başvurmanız gereken besin sarımsaktır. Sarımsak tam bir antibiyotik doğal ilaçtır. Düzenli tüketildiğinde akciğerleri kanserli hücrelere karşı korur. Uzmanlar akciğerlerin temizliği için sarımsağı çay formunda tüketilmesini tavsiye eder.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ

Üzüm çekirdeklerinin bir kanser savar olduğunu öğrenirseniz asla çöpe atmasınız. İçerdiği resveratrol madde antibiyotik etkilidir. Bu madde akciğerleri sadece toksinlerde virüslerden arındırmaz aynı zamanda uzun soluklu korunmasını sağlar.

KEKİK ÇAYI

Boğaz yolu ve bronşları derinlemesine temizler. Akşam yatmadan önce tüketildiğinde kekik çayı daha fazla fayda sağlar. Ayrıca kekik çayına limon sıkarak tükettiğinizde akciğerlerde biriken balgamı idrar yoluyla atar.

SİYAH HAVUÇ

Normal havucun 3 katı antioksidan barındırır. Likopen maddesi barındıran havuç güçlü bir mineral miktarına sahiptir. Bu özellikleri sayesinde akciğerlerin vazgeçilmez doğal ilacıdır. Siyah havuç sıkılarak tüketildiğinde daha etkili olur.

Vücudu baştan sona yenileyen vitamin deposu! Yumurtayı az haşlanmış tüketin...