Ajda Pekkan'ın sıfır beden sırrı o besinde! İftardan sonrası yağları ateşe verin

77 yaşındaki Ajda Pekkan'ın sıfır bedenin sırrı ananas besini olduğu ortaya çıktı. Sizler için iftar sonrası yağlarınızı yakacağınız ve Ajda Pekkan gibi sıfır bedene ulaşacağınız sırrı araştırdık. Peki yağ yakan ananasın faydaları nelerdir? işte yanıtı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Yaşına rağmen beslenmesine dikkat eden Ajda Pekkan, sıfır bedene sahip. Sıfır beden sırrını ise kısa süre açıkladığı ananas besinine borçlu olan Ajda Pekkan, hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. İftar sonrası vücut yağlarını yakmak için tavsiye edilen ananas, güçlü bir ödem atıcıdır. Uzmanların çoğu da iftar sonrası ananasın yağ yaktığına dair açıklamada bulundu.

Ananas doğadaki en güçlü ödem atıcı olmasının nedenini sizler için araştırdık. İftar sonrasında ananasın nasıl tüketilmesi gerektiği haberin detayında yer alıyor.

ANANASIN FAYDALARI NELERDİR?

Yüksek oranda C vitamini içeren ananas, oruç süresinde vücudun ihtiyaç duyduğu değerleri sağlarken içeriğindeki lif sayesinde metabolizmayı hızlandırır. Yağ yakmaya yarayan ananas, iftar sonrası hemen tüketilmeli.

Öte yandan oruç süresinde düşen şekeri doğal olarak dengeleyen ananas, diyabet içinde fayda sağlar. Vücut için faydalı olan ananas özellikle kandaki yağ oranını da düşürerek kolesterolün yükselmesini önler.

İçeriğinde yüksek oranda B vitaminleri barındıran ananas, kolajen görevi görerek hücrelerin daha genç kalmasını sağlar. Hem yağları yakar hem de cildi daha diri tutar.

Hastalıklara karşı güçlü bir antioksidan olan ananas, yemeklerden sonra tüketilmesi tavsiye edilir. Genellikle uzmanlar ananasın dilimlere ayrılarak üzerine tarçın dökülüp tüketilmesinin daha faydalı olacağını söyler.

Canan Karatay sütün fişini çekti! Yıllardır yanlış içiyormuşuz